1 szt - 0,170 kg
Kod kreskowy: 5906730630454
Dodatkowe informacje
Producent
Suempol
Suempol
Polska Firma Rodzinna
Składniki
45 % sos pomidorowy [woda, koncentrat pomidorowy, cukier, olej rzepakowy, cebula suszona smażona (cebula, olej palmowy nieutwardzony, mąka pszenna, sól), ocet spirytusowy, sól, pasternak suszony, przyprawy, ekstrakty przypraw (zawierają seler)]
55 % łosoś atlantycki (Salmo salar)
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać: gorczycę, zboża zawierające gluten (z jęczmienia i owsa), mleko, soję, jaja.
Marka
Suempol
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Łosoś w sosie pomidorowym. Konserwa rybna sterylizowana.
Cechy
wysoka zawartość kwasów tłuszczowych Omega-3
łooo! cos na ząb
O marce
Suempol
Polska Firma Rodzinna
Zalecenia dla alergików
Soja - Może zawierać
Pszenica - Zawiera
Ryba - Zawiera
Mleko - Może zawierać
Jaja - Może zawierać
Owies - Może zawierać
Jęczmień - Może zawierać
Gorczyca - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Seler - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 4
Maks. temp. °C - 25
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed końcem: data i numer partii podana na spodzie opakowania. Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze od +4 ℃ do +25 ℃. Spożyć bezpośrednio po otwarciu.
Informacje o recyklingu
Puszka - Nadające się do recyklingu
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 23
Wysokość - 83
Szerokość - 151
Rodzaj opakowania
Typ - Puszka
Adres producenta
Wyprodukowano dla:
Suempol Sp. z o.o.,
ul. Białostocka 69A,
17-100 Bielsk Podlaski
Adres zwrotny
Suempol Sp. z o.o.,
ul. Białostocka 69A,
17-100 Bielsk Podlaski
Adres kontaktowy
ul. Białostocka 69A,
17-100 Bielsk Podlaski
Kontakt
Suempol Sp. z o.o.
Oświadczenia żywieniowe
wysoka zawartość kwasów tłuszczowych Omega-3
Kraj
Country of Origin - Norwegia
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 41 - Aluminium
Łacińska nazwa ryby
Salmo salar
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1161 kJ / 281 kcal |
Tłuszcz | 25 g |
w tym kwasy tłuszczowy nasycone | 3,7 g |
Węglowodany | 6,5 g |
w tym cukry | 3,7 g |
Białko | 6,3 g |
Sól | 1,1 g |
Suma kwasów tłuszczowych omega-3: 3,82 g/100 g, w tym EPA: 530 mg/100 g, DHA: 1150 mg/100 g. |