TEMAR ROLADKA KOZIA NATURALNA 100G
Udostępnij na FacebookuOryginalny francuski ser świeży z mleka koziego, któremu zawdzięcza swój wyjątkowy smak. Nie zawiera dodatków - smak ma naturalny. Doskonały do kanapek, past serowych. Tak jak wszystkie produkty z mleka koziego posiada mnóstwo walorów zdrowotnych. Zawiera 45% tłuszczu w suchej masie.
1 szt - 0,100 kg
Kod kreskowy: 3369640030783
Dodatkowe informacje
Producent
Opis marketingowy
Oryginalny francuski ser świeży z mleka koziego, któremu zawdzięcza swój wyjątkowy smak. Nie zawiera dodatków - smak ma naturalny. Doskonały do kanapek, past serowych. Tak jak wszystkie produkty z mleka koziego posiada mnóstwo walorów zdrowotnych. Zawiera 45% tłuszczu w suchej masie.
Składniki
mleko kozie pasteryzowane, sól, podpuszczka, kultury bakterii mlekowych
Temperatura przechowywania min - max
2x8 °C
Nazwa producenta
Jacquin
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | |
|---|---|
| Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 1,1 g |
| Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 16,1 g |
| Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 2,05 g |
| Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 2,05 g |
| Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 13,4 g |
| Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 22 g |
| Wartość energetyczna kJ (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 1122 kJ |
| Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 270 kcal |
| g/100g | |
| Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 1,1 g |
| Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 16,1 g |
| Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 2,05 g |
| Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 2,05 g |
| Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 13,4 g |
| Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 22 g |
| Wartość energetyczna kJ (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 1122 kJ |
| Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 270 kcal |
| W porcji 100 g | |
| Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 2,05 g |
| Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 1122 kJ |
| Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 270 kcal |
| Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 22 g |
| Zawartość węglowodanów w porcji | 2,05 g |
| Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 13,4 g |
| Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 16,1 g |
| Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 1,1 g |
