1 szt - 0,125 kg
Kod kreskowy: 5901390006236
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
pleśń gatunku Penicillium candidum i Geotrichum candidum
podpuszczka mikrobiologiczna
sól
kultury mleczarskie
mleko pasteryzowane
Marka
Turek
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser pleśniowy brie naturalny.
Cechy
100 % naturalne składniki
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 8
Min. temp. °C - 2
Przygotowanie i stosowanie
Wyjmij z lodówki na 30 min przed spożyciem - smakuje najlepiej
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +8 °C
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 73
Głębokość - 39
Wysokość - 119
Rodzaj opakowania
Typ - Pudełko
Adres producenta
Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o.
ul. W. Milewskiego 11
62-700 Turek
tel. (63) 289 71 00
Adres zwrotny
Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o.
ul. W. Milewskiego 11
62-700 Turek
tel. (63) 289 71 00
Adres kontaktowy
ul. W. Milewskiego 11
62-700 Turek
Kontakt
Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o.
Telefon kontaktowy
(63) 289 71 00
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć
Opakowanie zawiera 5 porcji produktu
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza 100 g | Wartość odżywcza 1 porcja 25 g |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 1194 kJ / 288 kcal | 299 kJ / 72 kcal |
Tłuszcz | 24 g | 6,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 17 g | 4,3 g |
Węglowodany | <0,5 g | 0 g |
w tym cukry | <0,5 g | 0 g |
Białko | 18 g | 4,5 g |
Sól | 1,7 g | 0,43 g |
Opakowanie zawiera 5 porcji produktu |