1 szt - 0,120 kg
Kod kreskowy: 5901390006083
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
pleśń gatunku Penicillium candidum i Geotrichum candidum
kultury mleczarskie
sól
mleko pasteryzowane
podpuszczka mikrobiologiczna
Marka
Turek
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser pleśniowy camembert naturalny.
Cechy
oryginalna receptura
aksamitna skórka
kremowy smak
Opis produktu
Naturalne składniki
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +8 °C.
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 8
Min. temp. °C - 2
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 87
Wysokość - 87
Głębokość - 31
Rodzaj opakowania
Typ - Pudełko
Adres producenta
Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o.
ul. W. Milewskiego 11
62-700 Turek
tel. (63) 289 71 00
Adres zwrotny
Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o.
ul. W. Milewskiego 11
62-700 Turek
tel. (63) 289 71 00
Adres kontaktowy
ul. W. Milewskiego 11
62-700 Turek
Kontakt
Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o.
Telefon kontaktowy
(63) 289 71 00
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć
Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | 100 g | 1 porcja 30 g |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 1475 kJ / 356 kcal | 443 kJ / 107 kcal |
Tłuszcz | 31 g | 9,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 22 g | 6,6 g |
Węglowodany | 1,3 g | < 0,5 g |
w tym cukry | < 0,5 g | 0 g |
Białko | 18 g | 5,4 g |
Sól | 1,7 g | 0,51 g |
Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu. |