1 szt - 0,120 kg
Kod kreskowy: 5901390006212
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
kultury mleczarskie
pleśń gatunku Geotrichum candidum
sól
podpuszczka mikrobiologiczna
mleko pasteryzowane
Marka
Turek
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser pleśniowy camembert naturalny.
Cechy
oryginalna receptura
aksamitna skórka
kremowy smak
wyrazisty, intensywny w smaku, wytrawna przekąska
Opis produktu
100 % naturalne składniki
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 8
Min. temp. °C - 2
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +8 °C
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 86
Wysokość - 86
Głębokość - 32
Rodzaj opakowania
Typ - Pudełko
Adres producenta
Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o.
ul. W. Milewskiego 11
62-700 Turek
tel. (63) 289 71 00
Adres zwrotny
Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o.
ul. W. Milewskiego 11
62-700 Turek
tel. (63) 289 71 00
Adres kontaktowy
ul. W. Milewskiego 11
62-700 Turek
Kontakt
Mleczarnia "Turek" Sp. z o.o.
Telefon kontaktowy
(63) 289 71 00
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć
Opakowanie zawiera 4 porcje produktu.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | 100 g | 1 porcja 30 g |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 1475 kJ / 356 kcal | 443 kJ / 107 kcal |
Tłuszcz | 31 g | 9,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 22 g | 6,6 g |
Węglowodany | 1,3 g | <0,5 g |
w tym cukry | <0,5 g | 0 g |
Białko | 18 g | 5,4 g |
Sól | 1,7 g | 0,51 g |
Opakowanie zawiera 4 porcje produktu. |