1 szt - 0,120 kg
Kod kreskowy: 5901390006212
Dodatkowe informacje
Producent
Turek
Turek
90 lat kremowości
Składniki
mleko pasteryzowane
kultury mleczarskie
pleśń gatunku Geotrichum candidum
sól
podpuszczka mikrobiologiczna
Marka
Turek
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser pleśniowy camembert naturalny.
Cechy
oryginalna receptura
aksamitna skórka
intensywny smak
wyrazisty, intensywny w smaku, wytrawna przekąska
Opis produktu
Naturalne składniki
O marce
Turek
90 lat kremowości
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +8 °C
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 8
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 32
Szerokość - 89
Wysokość - 87
Rodzaj opakowania
Typ - Pudełko
Adres producenta
Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o.
ul. W. Milewskiego 11
62-700 Turek
tel. (63) 289 71 00
Adres zwrotny
Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o.
ul. W. Milewskiego 11
62-700 Turek
(63) 289 71 00
Adres kontaktowy
ul. W. Milewskiego 11
62-700 Turek
Kontakt
Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o.
Waga od dostawcy
Waga brutto - 122
Telefon kontaktowy
(63) 289 71 00
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć
Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | 100 g | 1 porcja 30 g |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 1475 kJ / /356 kcal | 443 kJ / 107 kcal |
Tłuszcz | 31 g | 9,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 22 g | 6,6 g |
Węglowodany | 1,3 g | < 0,5 g |
w tym cukry | < 0,5 g | 0 g |
Białko | 18 g | 5,4 g |
Sól | 1,7 g | 0,51 g |
Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu. |