1 szt - 0,120 kg
Kod kreskowy: 5901390006199
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
podpuszczka mikrobiologiczna
pleśń gatunku Penicillium candidum i Geotrichum candidum
zioła prowansalskie (0,35 %)
mleko pasteryzowane
sól
kultury mleczarskie
Marka
Turek
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser pleśniowy camembert z ziołami.
Cechy
oryginalna receptura
aksamitna skórka
kremowy smak
Opis produktu
Naturalne składniki
Dodatkowe informacje
Turek
Loteria z nagrodami
Urodzinowa loteria
Wygraj 150 000 zł na twoją nową kuchnię KLER, 900 zł na AGD co tydzień i 90 zł co dzień!
1. Kup dowolny camembert Turek i zachowaj paragon.
2. Zeskanuj QR kod lub wejdź na loteriaturek.pl wypełnij formularz.
3. Twoje zgłoszenie bierze udział w losowaniu nagrody natychmiastowej, tygodniowej i głównej.
Szczegóły i regulamin na loteriaturek.pl Okres zakupów i zgłoszeń do loterii od 03.03.2025 do 31.05.2025 Loteria dla osób, które ukończyły 18 lat. Organizator: Hand Made sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2 ℃ do +8 ℃
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 8
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 87
Wysokość - 89
Głębokość - 32
Rodzaj opakowania
Typ - Pudełko
Adres producenta
Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o.
ul. W. Milewskiego 11
62-700 Turek
tel. (63) 289 71 00
Adres zwrotny
Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o.
ul. W. Milewskiego 11
62-700 Turek
tel. (63) 289 71 00
Adres kontaktowy
ul. W. Milewskiego 11
62-700 Turek
Kontakt
Mleczarnia "Turek" Sp. z o.o.
Telefon kontaktowy
(63) 289 71 00
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć
Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza 100 g | Wartość odżywcza 1 porcja 30 g |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 1475 kJ/356 kcal | 443 kJ / 107 kcal |
Tłuszcz | 31 g | 9,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 22 g | 6,6 g |
Węglowodany | 1,3 g | < 0,5 g |
w tym cukry | < 0,5 g | 0 g |
Białko | 18 g | 5,4 g |
Sól | 1,7 g | 0,51 g |
Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu. |