1 szt - 0,100 kg
Kod kreskowy: 5901390006045
Dodatkowe informacje
Producent
Tekst dotyczący alergenów
Pokrojono i zapakowano w zakładzie wykorzystującym do produkcji mleko kozie i krowie.
Składniki
sól
MLEKO kozie pasteryzowane (kraj pochodzenia: Holandia)
podpuszczka mikrobiologiczna
kultury mleczarskie
Marka
Turek
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser półtwardy dojrzewający z mleka koziego w plastrach.
Cechy
naturalne składniki
bez konserwantów
bez barwników
Pozostałe informacje
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 1
Maks. temp. °C - 8
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +8 °C.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 178
Szerokość - 126
Głębokość - 14
Rodzaj opakowania
Typ - Tacka
Adres producenta
Pokrojono i zapakowano na zlecenie:
Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o.
ul. W. Milewskiego 11,
62-700 Turek
Adres zwrotny
Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o.
ul. W. Milewskiego 11,
62-700 Turek
Adres kontaktowy
ul. W. Milewskiego 11,
62-700 Turek
Kontakt
Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o.
Dodatki
konserwanty - Nie zawiera
Colours - Nie zawiera
Kraj
Country of Origin - Holandia
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania
Pakowane w atmosferze ochronnej
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć
Opakowanie zawiera 5 porcji produktu.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g | Wartość odżywcza w porcji 20 g |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 1595 kJ / 385 kcal | 319 kJ / 77 kcal |
Tłuszcz | 33 g | 6,6 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 23 g | 4,6 g |
Węglowodany | 0 g | 0 g |
w tym cukry | 0 g | 0 g |
Białko | 22 g | 4,4 g |
Sól | 1,6 g | 0,32 g |
Opakowanie zawiera 5 porcji produktu. |