Valio PROfeel Pudding proteinowy o smaku czekoladowym i toffi 180 g
Udostępnij na FacebookuBez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.
1 szt - 0,180 kg
Kod kreskowy: 6408432202834
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
substancja zagęszczająca (karagen)
kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu (1,8%)
substancje słodzące (acesulfam K, sukraloza)
skrobia modyfikowana
aromaty
mleko częściowo odtłuszczone
sól
czekolada (0,3%)
enzym laktaza
białka mleka
Marka
Valio
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Pasteryzowany pudding proteinowy o smaku czekoladowym i toffi, zawiera substancje słodzące, bez laktozy.
Opis produktu
Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w lodówce w temperaturze od 0°C do +6°C.
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 6
Min. temp. °C - 0
Rodzaj opakowania
Typ - Doniczka
Adres producenta
Valio Ltd,
Meijeritie 6,
FI-00370 Helsinki,
Finland
www.valio.com
Adres zwrotny
Valio Ltd,
Meijeritie 6,
FI-00370 Helsinki,
Finland
www.valio.com
Kontakt
Valio Ltd
Oświadczenia żywieniowe
Bez dodatku cukru - zawiera naturalnie występujące cukry.
Adres kontaktowy
Meijeritie 6,
FI-00370 Helsinki,
Finland
Wymiary od dostawcy
Głębokość na półce - 95
Szerokość na półce - 95
Wysokość na półce - 58
Waga od dostawcy
Waga brutto - 190
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Wysokość - 58
Głębokość - 95
Szerokość - 95
Informacje dot. stylu życia
Bez dodatku cukru
Dodatki
Substancje słodzące - Contains
Kraj
Country of Origin - Finlandia
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 6 - PS
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć
Opakowanie zawiera jedną porcję (180 g).
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Finlandii.
Adres internetowy
www.valio.com
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza na 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 345 kJ / 82 kcal |
Tłuszcz | 1,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,0 g |
Węglowodany | 6,0 g |
w tym cukry | 4,1 g |
Białko | 11 g |
Sól | 0,20 g |
Laktoza | <0,01 g |