VEGGIE PROTEIN baton bezglutenowy z nasion zbóż i warzyw
Udostępnij na FacebookuChrupiąca, naturalna przekąska z nasion zbóż i warzyw z oliwą to unikalna przekąska o smaku wytrawnym. Ma znakomite wartości odżywcze: dużo białka z roślin, węglowodany złożone z wartościowych składników, zdrowe tłuszcze i wysoki błonnik. Produkt bezglutenowy, niskocukrowy, bez laktozy, wegański i koszerny.
1 szt - 0,036 kg
Kod kreskowy: 8588003339072
Dodatkowe informacje
Producent
Opis marketingowy
Chrupiąca, naturalna przekąska z nasion zbóż i warzyw z oliwą to unikalna przekąska o smaku wytrawnym. Ma znakomite wartości odżywcze: dużo białka z roślin, węglowodany złożone z wartościowych składników, zdrowe tłuszcze i wysoki błonnik. Produkt bezglutenowy, niskocukrowy, bez laktozy, wegański i koszerny.
Składniki
Składniki: pełnoziarnista mieszanka zbóż (brązowy ryż, komosa ryżowa, amarantus, proso), dmuchane ziarna soi 16,3%, błonnik roślinny (inulina), tapioka, nasiona słonecznika 9%, ciecierzyca 5,3%, nasiona sezamu 5%, oliwa z oliwek, cebula w proszku 4%, czosnek w proszku 4%, nasiona maku 3%, białko grochu, suszona marchew 2,1%, sól morska.
Temperatura przechowywania min - max
10x25 °C
Nazwa producenta
Max Sport s. r. o.
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | |
|---|---|
| Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,97 g |
| Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 20 g |
| Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 17,5 g |
| Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 2,5 g |
| Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 32,5 g |
| Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 1,5 g |
| Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 13 g |
| Wartość energetyczna kJ (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 1373 kJ |
| Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 327 kcal |
| g/100g | |
| Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,97 g |
| Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 20 g |
| Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 17,5 g |
| Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 2,5 g |
| Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 32,5 g |
| Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 1,5 g |
| Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 13 g |
| Wartość energetyczna kJ (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 1373 kJ |
| Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 327 kcal |
| W porcji 36 g | |
| Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0,5 g |
| Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 494 kJ |
| Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 118 kcal |
| Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 6,3 g |
| Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 7,2 g |
| Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0,35 g |
| Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 0,9 g |
| Zawartość węglowodanów w porcji | 11,7 g |
| Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 4,7 g |
