Wafelki Noccioli bezglutenowe z kremem z orzechów laskowych Schär
Udostępnij na FacebookuWafelki noccioli bezglutenowe z kremem z orzechów laskowych/63g
1 szt - 0,063 kg
Kod kreskowy: 8008698004708
Dodatkowe informacje
Producent
Kraj
Kraj produkcji - Niemcy
Marka
Schär
Składniki
fruktoza
orzechy laskowe 17%
olej palmowy
odtłuszczone kakao w proszku
mąka kukurydziana
odłtuszczone mleko w proszku
skrobia ziemniaczana
emulgator: lecytyna sojowa
sól jodowana
aromat
środek spulchniający: wodorowęglan amonu
zagęszczacz: guma guar
przeciwutleniacz: kwas askorbinowy
Adres firmy
Winkelau 9
39014 Burgstall / Postal (BZ)
Italy
Nazwa firmy
Dr. Schär AG / SPA
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Niemczech
Adres zwrotny
Dr. Schär AG / SPA
Winkelau 9
39014 Burgstall / Postal (BZ)
Italy
www.schaer.com
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Adres producenta
Wyprodukowano dla:
Dr. Schär AG / SPA
Winkelau 9
39014 Burgstall / Postal (BZ)
Italy
Adres internetowy
www.schaer.com
Rodzaj opakowania
Typ - Zgrzewane
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 173
Szerokość - 62
Głębokość - 18
Zalecenia dla alergików
Migdały - Może zawierać
Jaja - Może zawierać
Gluten - Nie zawiera
Orzechy laskowe - Zawiera
Mleko - Zawiera
Orzechy - Może zawierać
Orzeszki ziemne - Może zawierać
Sezam - Może zawierać
Soja - Zawiera
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać śladowe ilości jaj, sezamu, orzeszków ziemnych, migdałów i innych owoców łupinowych (orzechy).
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Bezglutenowe wafelki z kremem z orzechów laskowych.
Logotypy stron trzecich - pozostały tekst
Znak przekreślonego kłosa - IT-016-121
Informacje dot. stylu życia: pozostały tekst
Opracowane specjalnie dla osób nietolerujących glutenu.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | 100 g | 21 g | % RI**/21 g |
---|---|---|---|
wartość energetyczna | 2164 kJ | 460 kJ | 5% |
wartość energetyczna | 518 kcal | 110 kcal | 5% |
tłuszcz | 28 g | 5,9 g | 8% |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 11 g | 2,3 g | 12% |
węglowodany | 56 g | 12 g | 5% |
w tym cukry | 39 g | 8,2 g | 9% |
białko | 8,0 g | 1,7 g | 3% |
sól | 0,25 g | 0,05 g | 1% |
**RI=Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/ 2 000 kcal) |