Z mleczną nutą Margaryna 250 g
Udostępnij na FacebookuProdukt do gotowania, pieczenia, smarowania pieczywa oraz innych zastosowań kulinarnych.
1 szt - 0,250 kg
Kod kreskowy: 5900012011542
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Zawartość tłuszczu: 60 %
sól (0,3 %)
mleko odtłuszczone (10 %)
regulator kwasowości (kwas cytrynowy)
aromat
oleje i tłuszcze roślinne (palmowy, rzepakowy i słonecznikowy w zmiennych proporcjach, kokosowy)
substancja konserwująca (sorbinian potasu)
woda
witaminy (A, D)
emulgatory (mono-i diglicerydy kwasów tłuszczowych, mono-i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem cytrynowym, lecytyny)
barwnik (karoteny)
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Margaryna o zmniejszonej zawartości tłuszczu.
Opis produktu
Produkt do gotowania, pieczenia, smarowania pieczywa oraz innych zastosowań kulinarnych.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w lodówce w temperaturze od +4 °C do +10 °C.
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 10
Min. temp. °C - 4
Informacje o recyklingu
Całe opakowanie - Nadające się do recyklingu
Rodzaj opakowania
Typ - Folia kurczliwa
Adres producenta
Bunge Polska Sp. z o.o.
ul. Niepodległości 42,
88-150 Kruszwica
Adres zwrotny
Bunge Polska Sp. z o.o.
ul. Niepodległości 42,, 88-150 Kruszwica
Kontakt
Bunge Polska Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Niepodległości 42,, 88-150 Kruszwica
Wymiary od dostawcy
Głębokość na półce - 42
Szerokość na półce - 93
Wysokość na półce - 75
Waga od dostawcy
Waga brutto - 256
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Wysokość - 75
Głębokość - 42
Szerokość - 93
Dodatki
konserwanty - Zawiera
Barwniki - Zawiera
Smaki / Aromaty - Zawiera
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania
Przechowywać w lodówce
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 84 - Papier i tektura/plastik/aluminium
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 2235 kJ/ 543 kcal |
Tłuszcz | 60 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 26 g |
Węglowodany | <0,5 g |
w tym cukry | <0,5 g |
Białko | <0,5 g |
Sól | 0,30 g |
Witamina A | 900 µg (113 %*) |
Witamina D | 7,5 µg (150 %*) |
*Dzienne Referencyjne Wartości Spożycia witamin iskładników mineralnych (dla osób dorosłych). |