1 szt - 0,380 kg
Kod kreskowy: 5900197002601
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
żywe kultury bakterii oraz: L. acidophilus i Bifidobacterium lactis
mleko
Marka
Bakoma
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Kefir naturalny.
Cechy
naturalne źródło wapnia
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 6
Przygotowanie i stosowanie
Wstrząsnąć przed otwarciem.
Przechowywanie
Należy spożyć do: data i nr partii na wieczku.
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6°C.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 95
Wysokość - 117
Szerokość - 95
Rodzaj opakowania
Typ - Doniczka
Adres producenta
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Zakład Produkcyjny:
Elżbietów 48,
96-516 Szymanów,
Poland
Infolinia 801 340 600
www.bakoma.pl
Adres zwrotny
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Infolinia: 801 340 600
www.bakoma.pl
Oświadczenia żywieniowe
naturalne źródło wapnia
Adres kontaktowy
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Kontakt
BAKOMA Sp. z o.o.
Telefon kontaktowy
Infolinia: 801 340 600
Adres internetowy
www.bakoma.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 234 kJ / 56 kcal |
Tłuszcz | 2,5 g |
w tym kwasy nasycone | 1,5 g |
Węglowodany | 4,9 g |
w tym cukry | 4,9 g |
Białko | 3,4 g |
Sól | 0,11 g |
Wapń | 120 mg 15% RWS* |
*RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal). |