Kefir 400g Maluta
Udostępnij na FacebookuKefir jest napojem mlecznym aromatycznym, lekko kwaśnym , lekko maślanym , otrzymanym przez ukwaszenie mleka czystymi kulturami bakterii.
1 szt - 0,400 litr
Kod kreskowy: 5904467109229
Dodatkowe informacje
Producent
Opis marketingowy
Kefir jest napojem mlecznym aromatycznym, lekko kwaśnym , lekko maślanym , otrzymanym przez ukwaszenie mleka czystymi kulturami bakterii.
Składniki
mleko pasteryzowane, odtłuszczone mleko w proszku, bakterie fermentacji mlekowej
Sposób przechowywania
przechowywać w warunkach chłodniczych
Temperatura przechowywania min - max
2 - 8 °C
Nazwa producenta
OSM NOWY DWÓR GDAŃSKI
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli | 0,15 g |
Zawartość białek | 3,5 g |
Cukry | 4,8 g |
Zawartość węglowodanów | 5,0 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 1,2 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 1,5 g |
Wartość energetyczna kJ | 200 kJ |
Wartość energetyczna kcal | 48 kcal |