Kefir 400g Maluta
Udostępnij na FacebookuKefir jest napojem mlecznym aromatycznym, lekko kwaśnym , lekko maślanym , otrzymanym przez ukwaszenie mleka czystymi kulturami bakterii.
1 szt - 0,400 litr
Kod kreskowy: 5904467109229
Dodatkowe informacje
Producent
Opis marketingowy
Kefir jest napojem mlecznym aromatycznym, lekko kwaśnym , lekko maślanym , otrzymanym przez ukwaszenie mleka czystymi kulturami bakterii.
Składniki
mleko pasteryzowane, odtłuszczone mleko w proszku, bakterie fermentacji mlekowej
Sposób przechowywania
przechowywać w warunkach chłodniczych
Temperatura przechowywania min - max
2 - 8 °C
Nazwa producenta
OSM NOWY DWÓR GDAŃSKI
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | |
|---|---|
| Zawartość soli | 0,15 g |
| Zawartość białek | 3,5 g |
| Cukry | 4,8 g |
| Zawartość węglowodanów | 5,0 g |
| Kwasy tłuszczowe nasycone | 1,2 g |
| Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 1,5 g |
| Wartość energetyczna kJ | 200 kJ |
| Wartość energetyczna kcal | 48 kcal |
