1 szt - 0,370 kg
Kod kreskowy: 5900197011955
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
żywe kultury bakterii oraz: L. acidophilus i Bifidobacterium lactis
mleko
Marka
Bakoma
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Kefir naturalny.
Cechy
prosty skład
oryginalny, orzeźwiający smak
2 składniki - mleko od polskich rolników, żywe kultury bakterii
źródło wapnia
firma polska
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 6
Min. temp. °C - 2
Przygotowanie i stosowanie
Wstrząsnąć przed otwarciem.
Przechowywanie
Przechowywać w temp.: od +2°C do +6°C.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 61
Szerokość - 61
Wysokość - 194
Rodzaj opakowania
Typ - Butelka plastikowa
Adres producenta
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Zakład Produkcyjny:
Elżbietów 48
96-516 Szymanów
Poland
Infolinia 801 340 600
www.bakoma.pl
Adres zwrotny
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Infolinia 801 340 600
www.bakoma.pl
Adres kontaktowy
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Oświadczenia żywieniowe
źródło wapnia
Kontakt
BAKOMA Sp. z o.o.
Telefon kontaktowy
Infolinia 801 340 600
Adres internetowy
www.bakoma.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 234 kJ / 56 kcal |
Tłuszcz | 2,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,5 g |
Węglowodany | 4,9 g |
w tym cukry | 4,9 g |
Białko | 3,4 g |
Sól | 0,11 g |
Wapń | (15 %)* 120 mg |
* RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorostej (8400 kJ/2000 kcal). |