Bio białko ryżowe
Udostępnij na FacebookuBio białko ryżowe. Białko z brązowego ryżu jest doskonałą alternatywą dla osób, które nie tolerują glutenu oraz białka pochodzenia mlecznego bądź sojowego. Jest zatem idealne dla osób z alergiami, będąc przy tym wsparciem zdrowej diety. Wspiera procesy regeneracji po dużym wysiłku, łatwiej się trawi a także jest delikatniejsze dla żołądka. Produkt polecany osobom, które intensywnie trenują i chcą uzyskać wysportowaną i szczupłą sylwetkę.
1 szt - 0,150 kg
Kod kreskowy: 5906395748761
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
100% ekologiczne sproszkowane białko z brązowego ryżu.
Informacje dla alergików: pozostały tekst
Produkt może zwierać gluten, jaja, mleko, soję, sezam, orzeszki ziemne i inne orzechy.
Zalecenia dla alergików
Gluten - Może zawierać
Jaja - Może zawierać
Mleko - Może zawierać
Soja / nasiona soi - Może zawierać
Nasiona sezamu - Może zawierać
Orzeszki ziemne - Może zawierać
Orzechy - Może zawierać
Przechowywanie
Przechowywać w suchym, zacienionym i chłodnym miejscu.
Przygotowanie i stosowanie
Białko ryżowe może być stosowane jako zamiennik posiłku niskotłuszczowego lub niskowęglowodanowego, a także po treningu - w ceklu zwiększenia masy mięśniowej i jej regeneracji. 30g białka należy dodać do wody, mleka ryżowego bądź dowolnego koktajlu i dokładnie wstrząsnąć.
Adres producenta
HPBA Group sp z.o.o. sp.k.,
ul. Zaciszańska 9,
03-284 Warszawa.
Adres zwrotny
HPBA Group sp z.o.o. sp.k.,
ul. Zaciszańska 9,
03-284 Warszawa.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
wartość energetyczna | 1537 kJ / 345 kcal |
tłuszcz | 2,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,9 g |
węglowodany | 10,0 g |
w tym cukry | <1,0 g |
błonnik | 8,1 g |
białko | 82,0 g |
sól | <7,0 mg |
wapń | 144,0 g |