1 szt - 0,310 kg
Masa po odsączeniu - 0,250 kg
Kod kreskowy: 3083681012606
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
sól
czerwona fasola
woda
substancja wiążąca: chlorek wapnia
Marka
Bonduelle
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Czerwona fasola. Produkt sterylizowany.
Cechy
pyszne, chrupiące
wysoka zawartość błonnika
*Zgodnie z obowiązującym prawem, warzywa konserwowe nie wymagają dodawania konserwantów
Pozostałe informacje
Pojemność opakowania: 425 ml
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 86
Głębokość - 86
Wysokość - 86
Rodzaj opakowania
Typ - Puszka konserwowa
Adres producenta
Bonduelle Polska S.A.
ul. Puławska 303
02-785 Warszawa
Adres zwrotny
Bonduelle Polska S.A.
ul. Puławska 303
02-785 Warszawa
0 801 372 032
opłata jak za jedną jednostkę taryfikacyjną
www.bonduelle.pl
Adres kontaktowy
ul. Puławska 303
02-785 Warszawa
Oświadczenia żywieniowe
wysoka zawartość Błonnika
Kontakt
Bonduelle Polska S.A.
O producencie
Czy wiesz, że:
O jakość warzyw dbamy od zasiewu aż do ich zapakowania.
Kraj
Kraj pochodzenia - Produkt UE
Telefon kontaktowy
801372032
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Unii Europejskiej
Adres internetowy
www.bonduelle.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza odsączonego produktu w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 468 kJ - 111 kcal |
Tłuszcz | ilości śladowe |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | ilości śladowe |
Węglowodany | 15,2 g |
w tym cukry | 0,5 g |
Błonnik | 8,5 g |
Białko | 8,3 g |
Sól | 0,50 g |