1 szt - 0,140 kg
Kod kreskowy: 3480341001329
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
pleśń gatunku Penicillium roqueforti i Penicillium candidum
sól
mleko pasteryzowane
bakterie kwasu mlekowego
śmietanka
podpuszczka mikrobiologiczna
Marka
Bresse Bleu
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 4
Maks. temp. °C - 6
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +4°C do +6°C.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 71
Głębokość - 71
Wysokość - 47
Rodzaj opakowania
Typ - Nieokreślone opakowanie
Adres producenta
Wyprodukowano dla:
Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o.
ul. W. Milewskiego 11,
62-700 Turek,
tel. (63) 289 71 00,
fax (63) 289 71 01
Adres zwrotny
Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o.
ul. W. Milewskiego 11,
62-700 Turek,
tel. (63) 289 71 00,
fax (63) 289 71 01
Kontakt
Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. W. Milewskiego 11,
62-700 Turek
Kraj
Kraj pochodzenia - France
Telefon kontaktowy
(63) 289 71 00
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano we Francji
Numer fax
(63) 289 71 01
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | na 100 g: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1416 kJ/342 kcal |
Tłuszcz | 30 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 21 g |
Węglowodany | 1 g |
w tym cukry | <0,5 g |
Białko | 17 g |
Sól | 1,6 g |