1 szt - 0,100 kg
Kod kreskowy: 5760466612999
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
kultury pleśniowe
stabilizator: chlorek wapnia
kultury bakterii kwasu mlekowego
mleko pasteryzowane
enzym koagulujący: podpuszczka i lipaza mikrobiologiczna
sól
Marka
Castello
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Duński ser pleśniowy z przerostem niebieskiej pleśni. Chronione Oznaczenie Geograficzne.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 8
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze: +2 - +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu tygodnia.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 34
Wysokość - 120
Szerokość - 117
Rodzaj opakowania
Typ - Nieokreślone opakowanie
Adres producenta
Arla Foods SA
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
Adres zwrotny
Arla Foods SA
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
Adres kontaktowy
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
Kontakt
Arla Foods SA
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05901042002791
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1653 kJ/400 kcal |
Tłuszcz | 37 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 23 g |
Węglowodany | <0,5 g |
w tym cukry | <0,5 g |
Białko | 17 g |
Sól | 3,2 g |