1 szt - 0,150 kg
Kod kreskowy: 5740200001012
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
mleko pasteryzowane
kultury pleśniowe
sól
enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna
śmietanka ( z mleka)
kultury bakterii kwasu mlekowego
Marka
Castello
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser pleśniowy z przerostem niebieskiej pleśni.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 8
Przechowywanie
Należy spożyć do/Numer partii produkcyjnej: patrz tył opakowania. Przechowywać w temperaturze: +2- +8 °C. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 56
Głębokość - 38
Szerokość - 116
Rodzaj opakowania
Typ - Pudełko
Adres producenta
Arla Foods SA,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
Adres zwrotny
Arla Foods SA,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
Adres kontaktowy
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
Kontakt
Arla Foods SA
Kraj
Kraj pochodzenia - Dania
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
|---|---|
| Wartość energetyczna | 1779 kJ / 431 kcal |
| Tłuszcz | 42 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 27 g |
| Węglowodany | <0,5 g |
| w tym cukry | <0,5 g |
| Białko | 13 g |
| Sól | 1,6 g |