1 szt - 0,150 kg
Kod kreskowy: 5740200001012
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna
kultury pleśniowe
sól
mleko pasteryzowane
kultury bakterii kwasu mlekowego
śmietanka (z mleka)
Marka
Castello
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser pleśniowy z przerostem niebieskiej pleśni.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 8
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze: 2-8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 38
Wysokość - 56
Szerokość - 116
Rodzaj opakowania
Typ - Pudełko
Adres producenta
Arla Foods SA
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
Adres zwrotny
Arla Foods SA
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
Adres kontaktowy
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
Kontakt
Arla Foods SA
Kraj
Country of Origin - Dania
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Danii.
Adres internetowy
www.castellocheese.com
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1779 kJ/431 kcal |
Tłuszcz | 42 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 27 g |
Węglowodany | <0,5 g |
w tym cukry | <0,5 g |
Białko | 13 g |
Sól | 1,6 g |