1 szt - 0,100 kg
Kod kreskowy: 5907070001010
Dodatkowe informacje
Producent
Tekst dotyczący alergenów
PRODUKT BEZGLUTENOWY
Składniki
bakterie fermentacji mlekowej
szlachetna pleśń Penicillium roqueforti
sól
mleko pełne pasteryzowane
stabilizator chlorek wapnia
Marka
Lazur
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser pleśniowy błękitny.
Cechy
zdecydowany i wyrazisty smak
bez konserwantów, prosty skład
Produkt polski
Q Jakość Tradycja - Wielkopolskie
Poznaj Dobrą Żywność
wyprodukowano bez stosowania GMO
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Zboża zawierające gluten - Nie zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 6
Min. temp. °C - 1
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +1°C do +6 °C
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 55
Wysokość - 105
Głębokość - 55
Rodzaj opakowania
Typ - Pudełko
Adres producenta
LAZUR - Spółdzielczy Związek Grup Producentów Rolnych
63-460 Nowe Skalmierzyce,
ul. Kaliska 44
serwis.konsumenta@lazur.pl
www.lazur.pl
Adres zwrotny
LAZUR - Spółdzielczy Związek Grup Producentów Rolnych
63-460 Nowe Skalmierzyce,
ul. Kaliska 44
serwis.konsumenta@lazur.pl
www.lazur.pl
Kontakt
LAZUR - Spółdzielczy Związek Grup Producentów Rolnych
Adres kontaktowy
63-460 Nowe Skalmierzyce,
ul. Kaliska 44
O producencie
Sery pleśniowe produkujemy od 1959
Informacje dot. stylu życia
Bezglutenowy
Dodatki
Składniki modyfikowane genetycznie - Nie zawiera
konserwanty - Nie zawiera
Kraj
Country of Origin - Poland
Email kontaktowy
serwis.konsumenta@lazur.pl
Adres internetowy
www.lazur.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g: |
---|---|
wartość energetyczna | 1518 kJ/366 kcal |
tłuszcz | 31 g |
w tym kwasy nasycone | 21 g |
węglowodany | 1,8 g |
w tym cukry | 0 g |
białko | 20 g |
sól | 2,5 g |