Brezle kukurydziane bezglutenowe
Udostępnij na FacebookuSkład: skrobia kukurydziana 55%, skrobia ziemniaczana, tłuszcz palmowy, mąka sojowa, cukier, sól morska, proszek do pieczenia (ammoniumhydrogencarbonat, natriumhydrogencarbonat), emulgator lecytyna sojowa, stabilizator E-466, drożdże. Nie zawiera GLUTENU, laktozy, mleka, jaj, orzechów, orzeszków ziemnych, sezamu, łubinu. Lekko słona, chrupiąca przekąska. Na rynku dostępne również paluszki bezglutenowe.
1 szt - 0,075 kg
Kod kreskowy: 4009680362077
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Skrobia kukurydziana 58%,
Nieutwardzony tłuszcz roślinny : olej palmowy,
Skrobia ziemniaczana ,
Sól morska ,
Syrop cukru inwertowanego ,
Suszone drożdże ,
Stabilizator : E 466,
Emulgator : lecytyna sojowa,
Środki spulchniające : difosforan sodu ,wodorowęglan sodu.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym miejscu.
Kraj
Kraj pochodzenia - Niemcy
Adres producenta
3Pauly Haus Rabenhorst
53572 Unkel
Adres zwrotny
Dystrybutor w Polsce :
Victualia Saluber
Ekologiczne Produkty Żywnościowe
Lidia Tokarowska
Al.Prymasa Tysiąclecia 60/62
01-424 Warszawa
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 2022 kJ/482 kcal |
Tłuszcz | 21 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 10 g |
Węglowodany | 72 g |
w tym cukry | 2,0 g |
Błonnik | 0,7 g |
Białko | 0,9 g |
Sól | 3,0 g |