Chleb Schär Focaccia al Rosmarino bezglutenowy
Udostępnij na FacebookuFocaccia al Rosmarino to bezglutenowe pieczywo podobne do ciabatty z dodatkiem rozmarynu. Ciekawa propozycja na bazę do kanapek. Można również podpiec w tosterze przez 3-5 minut. Opakowanie: 200g (3x66g).
1 szt - 0,200 kg
Kod kreskowy: 8008698004678
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Woda,
Skrobia kukurydziana,
Mąka ryżowa i kukurydziana,
Błonnik jabłkowy,
Olej słonecznikowy,
Skrobia ryżowa ,
Substancja zagęszczająca : E464;
Dekstroza ,
Białko sojowe,
Drożdże,
Sól jodowana,
Rozmaryn
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kraj
Kraj pochodzenia - Niemcy
Adres producenta
Dystrybutor :
Kuchnie Świata S.A
ul.Słodowiec 10/10
01-708 Warszawa
Adres zwrotny
Kuchnie Świata S.A
ul.Słodowiec 10/10
01-708 Warszawa
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1007 kJ/239 kcal |
Tłuszcz | 5,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,7 g |
Węglowodany | 41 g |
w tym cukry | 2,1 g |
Błonnik | 8,2 g |
Białko | 3,5 g |
Sól | 1,0 g |