Cukier wanilinowy
Udostępnij na FacebookuCukier wanilinowy dzięki drobnej granulacji jest bardzo delikatny i doskonale sprawdza się zarówno jako dodatek do pieczenia, jak i do dekoracji wypieków. Uszlachetnia ciasta i desery, nadając im niepowtarzalny smak i aromat.
1 szt - 0,016 kg
Kod kreskowy: 5900437012278
Dodatkowe informacje
Producent
Cechy
podwójna porcja na 1 kg mąki
Marka
Dr. Oetker
Przepisy
Przepis na Gwiazdki znajdziesz na www.oetker.pl
Składniki
cukier
aromat (etylowanilina)
Adres firmy
ul. Adm. Dickmana 14/15
80-339 Gdańsk
Nazwa firmy
Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.
Adres zwrotny
Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.
ul. Adm. Dickmana 14/15
80-339 Gdańsk
Serwis konsumenta
tel.: 801 100 700
koszt 1 impulsu poł. lokalnego
serwis@oetker.pl
www.oetker.pl
Opis produktu
Cukier wanilinowy dzięki drobnej granulacji jest bardzo delikatny i doskonale sprawdza się zarówno jako dodatek do pieczenia, jak i do dekoracji wypieków. Uszlachetnia ciasta i desery, nadając im niepowtarzalny smak i aromat.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Adres producenta
Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.
ul. Adm. Dickmana 14/15
80-339 Gdańsk
Email kontaktowy
serwis@oetker.pl
Adres internetowy
www.oetker.pl
Rodzaj opakowania
Typ - Zgrzewane
Telefon kontaktowy
801100700
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 120
Szerokość - 91
Głębokość - 7
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05900437012292
Zalecenia dla alergików
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Mleko - Może zawierać
Tekst dotyczący alergenów
Możliwa obecność GLUTENU i MLEKA.
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Cukier wanilinowy
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g produktu w proszku: |
---|---|
Energia | 1691 kJ/398 kcal |
Tłuszcz | 0 g |
w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone | 0 g |
Węglowodany | 99,5 g |
w tym Cukry | 99,5 g |
Białko | 0 g |
Sól | 0 g |