Daktyle 150g Helio Natura So Soft
Udostępnij na FacebookuDaktyle suszone HELIO Natura So Soft nie zawierają typowego dla tej grupy produktów substancji konserwujących. Dzięki temu charakteryzuje je naturalnie wyjątkowy smak, jasno brązowy kolor, a jednocześnie są naturalnie zdrowe. Pomagają w prawidłowym funkcjonowaniu jelit, dzięki czemu pomagają w trawieniu i zapobiegają zaparciom. Dodane do porannej owsianki sycą i oczyszczają organizm ze złogów i toksyn. Produkty HELIO Natura So Soft szczególnie polecane w kontekście rosnącej częstotliwości alergii i chorób cywilizacyjnych. Dzięki procesowi uwodnienia są wyjątkowo miękkie, soczyste, delikatnie słodkie i delikatne.
1 szt - 0,150 kg
Kod kreskowy: 5905617004401
Dodatkowe informacje
Producent
Instrukcje dotyczące przygotowania
Bez zaleceń
Kraj pochodzenia głównego składnika
Algieria, Tunezja, Pakistan
Opis marketingowy
Daktyle suszone HELIO Natura So Soft nie zawierają typowego dla tej grupy produktów substancji konserwujących. Dzięki temu charakteryzuje je naturalnie wyjątkowy smak, jasno brązowy kolor, a jednocześnie są naturalnie zdrowe. Pomagają w prawidłowym funkcjonowaniu jelit, dzięki czemu pomagają w trawieniu i zapobiegają zaparciom. Dodane do porannej owsianki sycą i oczyszczają organizm ze złogów i toksyn.
Produkty HELIO Natura So Soft szczególnie polecane w kontekście rosnącej częstotliwości alergii i chorób cywilizacyjnych.
Dzięki procesowi uwodnienia są wyjątkowo miękkie, soczyste, delikatnie słodkie i delikatne.
Składniki
Daktyle suszone bez pestek.
Sposób przechowywania
przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu, w suchym i chłodnym miejscu
Temperatura przechowywania min - max
4 - 18 °C
Nazwa producenta
Helio S.A.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 2,9 g |
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 4,9 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) | 53 g |
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g) | 69 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) | 0,2 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 0,5 g |
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce | 1276 kJ/100g |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce | 301 kcal/100g |
W porcji 25 g | |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 0 g |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 75 kcal |
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 1,2 g |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0 g |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 0,7 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 13 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 17 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0 g |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 319 kJ |
% RWS* w porcji | |
Wartość energetyczna kcal (energia) | 4 %RWS |
Wartość energetyczna kJ | 4 %RWS |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 0 %RWS |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0 %RWS |
Zawartość węglowodanów (ogólnie) | 7 %RWS |
Zawartość węglowodanów (cukry) | 15 %RWS |
Zawartość białek (ogólnie) | 1 %RWS |
Zawartość soli (ogólnie) | 0 %RWS |