1 szt - 0,700 kg
Kod kreskowy: 5903895627169
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
warzywa suszone (marchew, pietruszka, seler)
ekstrakt drożdżowy
wzmacniacz smaku (5'-rybonukleotydy disodowe)
mięso wieprzowe 9%
ekstrakty przypraw
Zawartość pulpetów: 35%
marchew
cebula smażona (cebula, tłuszcz wieprzowy)
ryż
skrobia modyfikowana
mąka pszenna
woda
aromaty
kasza manna z pszenicy
sól
glukoza
przyprawy (zawierają seler)
bułka tarta (zawiera pszenicę, żyto)
mięso oddzielone mechanicznie z indyka 9%
cukier
błonnik sojowy
koncentrat pomidorowy 3%
proszek pomidorowy
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać gorczycę, jaja, mleko (łącznie z laktozą), ryby, dwutlenek siarki i siarczyny.
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Pulpety wieprzowo-drobiowe w sosie pomidorowym. Produkt sterylizowany.
Marka
Kuchnia Staropolska
Cechy
bez substancji konserwujących
bez glutaminianu monosodowego
Zalecenia dla alergików
Jaja - Może zawierać
Pszenica - Zawiera
Dwutlenek siarki / siarczyny - Może zawierać
Gorczyca - Może zawierać
Mleko - Może zawierać
Seler - Zawiera
Ryba - Może zawierać
Soja - Zawiera
Żyto - Zawiera
Przygotowanie i stosowanie
Produkt gotowy do spożycia po podgrzaniu.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.
Informacje o recyklingu
Opakowanie - Szkło - powszechnie recyklingowane
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 88
Szerokość - 88
Wysokość - 151
Rodzaj opakowania
Typ - Słoik
Adres producenta
Kooperol Sp. z o.o.
Zduny 40A
83-115 Swarożyn
Adres zwrotny
Kooperol Sp. z o.o.
Zduny 40A
83-115 Swarożyn
Adres kontaktowy
Zduny 40A
83-115 Swarożyn
Kontakt
Kooperol Sp. z o.o.
Dodatki
MSG (glutaminian) - Nie zawiera
konserwanty - Nie zawiera
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05903895806038
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g produktu (%RWS*) |
---|---|
Wartość energetyczna | 497 kJ/119 kcal (6%) |
Tłuszcz, w tym | 6,2 g (9%) |
kwasy tłuszczowe nasycone | 1,8 g (9%) |
Węglowodany, w tym | 10 g (4%) |
cukry | 0,7 g (1%) |
Białko | 5,2 g (10%) |
Sól | 1,2 g (20%) |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). |