Fasola natur avena czerwona kidney 400g
Udostępnij na FacebookuCzerwona fasola, zwana też fasolą kidney to składnik, z którego słynie kuchnia meksykańska. Jest podstawą chili con carne, burritos, a także wielu zup i sałatek. Może być także świetnym pomysłem na obiad, a dodatkowo jest bardzo sycąca. Bogata w składniki odżywcze i minerały – białka i błonnik, potas, wapń, fosfor. Jest idealnym dodatkiem do zdrowej i zbilansowanej diety.
1 szt - 0,400 kg
Kod kreskowy: 5906750251233
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
czerwona fasola Kidney*, woda *produkt pochodzący z kontrolowanych, certyfikowanych upraw ekologicznych
Przechowywanie
W suchym i chłodnym miejscu, daleko od źródeł ciepła i wilgoci. Po otwarciu przechowywać w lodówce w innym pojemniku przeznaczonym do żywności, spożyć w ciągu 3 dni
Przygotowanie i stosowanie
Produkt gotowy do bezpośredniego spożycia lub jako dodatek do innych potraw.
Adres producenta
Raszyńska 13, 05-500 Piaseczno
Adres zwrotny
Raszyńska 13, 05-500 Piaseczno
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 222 KJ / 53 KCAL |
Tłuszcz | 0,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany | 5,3 g |
w tym cukry | 0 g |
błonnik | 5,8 g |
białko | 4,4 g |
sól | 0,05 g |