Goliard Kluski z jaj kury zielononóżki 250g
Udostępnij na FacebookuMakaron z jaj kury zielononóżki. Kura zielononóżka kuropatwiana jest polską rodzimą rasą przystosowaną do chowu w warunkach naturalnych. Jednym z podstawowych walorów jaj zielononóżek jest obniżona zawartość cholesterolu w porównaniu do jaj innych ras.Naturalne jajo od tych kur to najlepsze źródło aminokwasów, wielonasyconych kwasów tłuszczowych, witamin i związków mineralnych.
1 szt - 0,250 kg
Kod kreskowy: 5900252000092
Dodatkowe informacje
Producent
Opis marketingowy
Makaron z jaj kury zielononóżki. Kura zielononóżka kuropatwiana jest polską rodzimą rasą przystosowaną do chowu w warunkach naturalnych. Jednym z podstawowych walorów jaj zielononóżek jest obniżona zawartość cholesterolu w porównaniu do jaj innych ras.Naturalne jajo od tych kur to najlepsze źródło aminokwasów, wielonasyconych kwasów tłuszczowych, witamin i związków mineralnych.
Składniki
maka z PSZENICY zwyczajnej, Semolina -
maka z PSZENICY durum, pasteryzowana masa JAJOWA
16,6% (odpowiada proporcji 4 jaj na 1 kg maki),
kurkuma-przyprawa.
Sposób przechowywania
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Temperatura przechowywania min - max
0 - 30 °C
Nazwa producenta
Goliard Sp. z o.o.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli | 0,02 g |
Zawartość białek | 6 g |
Zawartość błonnika | 1,6 g |
Cukry | 0,7 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 1,2 g |
Wartość energetyczna kJ | 622 kJ |
Wartość energetyczna kcal | 147 kcal |
Zawartość węglowodanów | 28 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,4 g |