Goliard Makaron 5 jajeczny nitki wyborne 250 g
Udostępnij na FacebookuPszenica durum to wyselekcjonowany gatunek zboża, z którego powstaje semolina - mąka do wyrobu wysokiej jakości makaronów. Makarony otrzymane z semoliny dłużej pozostają jędrne, sprężyste i lekko twarde.
1 szt - 0,250 kg
Kod kreskowy: 5900252000443
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
semolina - mąka z pszenicy durum
pasteryzowana masa jajowa 20 % (odpowiada proporcji 5 jaj na 1 kg mąki)
Marka
Goliard
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Makaron Nitka 5-jajeczny.
Cechy
specjalność marki
pszenica durum
Opis produktu
Pszenica durum to wyselekcjonowany gatunek zboża, z którego powstaje semolina - mąka do wyrobu wysokiej jakości makaronów.
Makarony otrzymane z semoliny dłużej pozostają jędrne, sprężyste i lekko twarde.
Zalecenia dla alergików
Pszenica - Zawiera
Jaja - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 54
Wysokość - 174
Szerokość - 74
Rodzaj opakowania
Typ - Torba
Adres producenta
Goliard Sp.z o.o.,
42-290 Łojki k/Częstochowy,
ul. Długa 6
tel./fax. (+48) 34 327 93 79,
www.goliard.pl
Adres zwrotny
Goliard Sp.z o.o.,
42-290 Łojki k/Częstochowy,
ul. Długa 6
tel./fax. (+48) 34 327 93 79,
Dział sprzedaży i obsługi klienta:
tel./fax. (+48) 34 327 12 29
www.goliard.pl
Kontakt
Goliard Sp.z o.o.
Adres kontaktowy
42-290 Łojki k/Częstochowy,
ul. Długa 6
Kraj
Country of Origin - Produkt UE
Telefon kontaktowy
(+48) 34 327 93 79
(+48) 34 327 12 29
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w UE
Adres internetowy
www.goliard.pl
Numer fax
(+48) 34 327 12 29
(+48) 34 327 93 79
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu po ugotowaniu |
---|---|
Wartość energetyczna | 498 kJ/118 kcal |
Tłuszcz | 1,2 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,3 g |
Węglowodany | 21 g |
w tym cukry | 1 g |
Błonnik | 1,4 g |
Białko | 5 g |
Sól | 0,01 g |