Goliard Makaron rurki 400 g
Udostępnij na FacebookuPszenica durum to wyselekcjonowany gatunek zboża, z którego powstaje semolina - mąka do wyrobu wysokiej jakości makaronów. Makarony otrzymane z semoliny/ dłużej pozostają jędrne, sprężyste i lekko twarde. Najlepiej podawać al dente.
                            
                            1 szt  - 0,400 kg
                            
                            
                                                        
                            Kod kreskowy: 5900252000375                        
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
semolina - mąka z pszenicy durum
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać jaja, soję, gorczycę i łubin.
Marka
Goliard
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Makaron z semoliny z pszenicy durum.
Cechy
pszenica durum
Opis produktu
Pszenica durum to wyselekcjonowany gatunek zboża, z którego powstaje semolina - mąka do wyrobu wysokiej jakości makaronów.
Makarony otrzymane z semoliny/ dłużej pozostają jędrne, sprężyste i lekko twarde. Najlepiej podawać al dente.
Zalecenia dla alergików
Pszenica - Zawiera
Gorczyca - Może zawierać
Soja - Może zawierać
Łubin - Może zawierać
Jaja - Może zawierać
Przechowywanie
Przechowywać miejscu suchym i przewiewnym.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 178
Głębokość - 61
Szerokość - 99
Rodzaj opakowania
Typ - Torba
Adres producenta
Wyprodukowano przez:
Pasta Zara S.p.A.,
Via Castellana 34,
31039 Riese Pio X (TV),
Italy
dla:
Goliard Sp. z o.o.,
42-290 Łojki,
ul. Długa 6,
tel./fax (+48) 34 327 93 79
www.goliard.pl
Adres zwrotny
Goliard Sp. z o.o.,
42-290 Łojki,
ul. Długa 6,
tel./fax (+48) 34 327 93 79
Dział sprzedaży obsługi klienta:
Tel./Fax (+48) 34 327 12 29
www.goliard.pl
Kontakt
Goliard Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Długa 6,
42-290 Łojki
Telefon kontaktowy
(+48) 34 327 93 79
(+48) 34 327 12 29
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 5 - PP
Adres internetowy
www.goliard.pl
Numer fax
(+48) 34 327 93 79
(+48) 34 327 12 29
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu po ugotowaniu | 
|---|---|
| Wartość energetyczna | 774 kJ / 183 kcal | 
| Tłuszcz | 0,9 g | 
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,2 g | 
| Węglowodany | 37 g | 
| w tym cukry | 1,1 g | 
| Błonnik | 2,1 g | 
| Białko | 6 g | 
| Sól | 0,01 g | 
