1 szt  - 0,110 kg
                            
                            
                                                        
                            Kod kreskowy: 5903895638592                        
Dodatkowe informacje
Producent
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać: gluten, gorczycę, mleko, jaja, seler, soję.
Składniki
papryka jalapeno (4%)
filety (50%) z makreli*
sos pomidorowy (46%): woda, koncentrat pomidorowy, olej rzepakowy, sos sriracha (8%) (czerwona papryka jalapeno, woda, cukier, sól, czosnek, ocet, substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), sos z czerwonej ostrej papryki (ocet, czerwona papryka, sól)), cukier, skrobia modyfikowana, papryka czerwona, ocet spirytusowy, sól, substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa), ekstrakt papryki
*makrela (Scomber scombrus (MAC)), makrela kolias (Scomber japonicus (MAS)); złowione w morzu: Północno-wschodni Atlantyk FAO 27, Środkowo-wschodni Atlantyk FAO 34, Ocean Spokojny FAO 61; narzędzie połowowe: włoki pelagiczne (OTM) lub sieci stawne (kotwiczone) (GNS) lub okrężnice (PS). Nazwa łacińska, obszar połowu i narzędzie połowowe wskazane w numerze partii po literze P
Marka
Graal
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Fileciki makrelowe w sosie pomidorowym z dodatkiem sosu chilli sriracha. Konserwa rybna sterylizowana.
Dodatkowe informacje
Pakuj na masę
Dodaje krzepy, sił, formy, zapału
ryba + sos + warzywa = sześciopak
Zalecenia dla alergików
Ryba - Zawiera
Mleko - Może zawierać
Seler - Może zawierać
Jaja - Może zawierać
Soja - Może zawierać
Gorczyca - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Informacje o recyklingu
Wypełnienie opakowania - Nadające się do recyklingu
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 107
Głębokość - 30
Szerokość - 63
Rodzaj opakowania
Typ - Puszka
Adres producenta
GRAAL S.A.
ul. Zachodnia 22;
84-200 Wejherowo
Adres zwrotny
GRAAL S.A.
ul. Zachodnia 22;
84-200 Wejherowo
Kontakt
GRAAL S.A.
Adres kontaktowy
ul. Zachodnia 22;
84-200 Wejherowo
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 41 - Aluminium
Pochodzenie
Obszar połowu ryb - złowione w morzu: Północno-wschodni Atlantyk FAO 27, Środkowo-wschodni Atlantyk FAO 34, Ocean Spokojny FAO 61; narzędzie połowowe: włoki pelagiczne (OTM) lub sieci stawne (kotwiczone) (GNS) lub okrężnice (PS). Obszar połowu i narzędzie połowowe wskazane w numerze partii po literze P.
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | w 100 g produktu (%RWS**) | 
|---|---|
| Wartość energetyczna | 696 kJ/167 kcal (8%) | 
| Tłuszcz, w tym: | 10 g (14%) | 
| kwasy tłuszczowe nasycone | 2,8 g (14%) | 
| Węglowodany, w tym: | 6,3 g (2%) | 
| cukry | 6,3 g (7%) | 
| Białko | 12 g (24%) | 
| Sól | 1,6 g (27%) | 
| Suma kwasów Omega-3 | 2,2 g | 
| **Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). | 
