1 szt - 0,170 kg
Kod kreskowy: 5903895638073
Dodatkowe informacje
Producent
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać: gluten, gorczycę, mleko, jaja, seler, soję.
Składniki
**Złoione w morzu Północno-wschodni Atlantyk FAO 27, Środkowo-wschodni Atlantyk FAO 34, Ocean Spokojny FAO 61; narzędzie połowowe: włoki pelagiczne (OTM), okrężnice (PS))
filety **(55%) z [makreli (Scomber scombrus (MAC), makreli kolias (Scomber japonicus (MAS)]
**Nazwa łacińska, obszar, podobszar połowu, narzędzie połowowe - wskazane w numerze partii po literze P
sos pomidorowy (45%) - woda, koncentrat pomidorowy (28%), cukier, olej rzepakowy, ocet spirytusowy, skrobia modyfikowana, papryka czerwona, sól, chili (0,3%), substancje zagęszczające (guma guar, gum ksantanowa), ekstrakt z papryki
Marka
Graal
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Filety z makreli w sosie pomidorowym ze słodkim chili. Konserwa rybna sterylizowana.
Cechy
produkt zawiera Omega 3
Zalecenia dla alergików
Gorczyca - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Soja - Może zawierać
Ryba - Zawiera
Jaja - Może zawierać
Mleko - Może zawierać
Seler - Może zawierać
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodným miejscu.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 150
Głębokość - 23
Wysokość - 83
Rodzaj opakowania
Typ - Puszka
Adres producenta
GRAAL S.A.,
ul. Zachodnia 22,
84-200 Wejherowo
Adres zwrotny
GRAAL S.A.
ul. Zachodnia 22,
84-200 Wejherowo
Kontakt
GRAAL S.A.
Oświadczenia żywieniowe
produkt zawiera Omega 3
Adres kontaktowy
ul. Zachodnia 22,
84-200 Wejherowo
Rodzaj materiału opakowania
Puszka - 41 - Aluminium
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Złowione w morzu: Północno-wschodni Atlantyk FAO 27, Środkowo-Wschodni Atlantyk FAO 34, Ocean Spokojny FAO 61; narzędzie połowowe: włoki pelagiczne (OTM), okrężnice (PS)). Nazwa łacińska, obszar, podobszar połowu, narzędzie połowowe - wskazane w numerze partii po literze P.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu (%RWS***) |
---|---|
Wartość energetyczna | 1073 kJ / 259 kcal (13%) |
Tłuszcz, w tym | 21 g (30%) |
kwasy tłuszczowe nasycone | 4,4 g (22%) |
Węglowodany, w tym | 5,4 g (2%) |
cukry | 5,1 g (6%) |
Białko | 12 g (24%) |
Sól | 0,80 g (13%) |
Kwasy Omega 3 w 100 g: | 5,3 g |
EPA: | 1700 mg |
DHA: | 1900 mg |
***Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). |