1 szt - 0,200 kg
Kod kreskowy: 5900120043633
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
białka mleka
żywe kultury bakterii jogurtowych
mleko w proszku odtłuszczone
mleko pasteryzowane
enzym - laktaza
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Jogurt naturalny bez laktozy*
* zawartość laktozy ≤0,01 g/100g.
Marka
Łowicz
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 8
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od 2°C do 8°C. Po otwarciu opakowania przechowywać w warunkach chłodniczych i spożyć w ciągu 12 godzin.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 75
Wysokość - 95
Szerokość - 75
Rodzaj opakowania
Typ - Pot
Adres producenta
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Łowiczu
ul. Przemysłowa 3,
99-400 Łowicz
www.mleczarnia.lowicz.pl
Adres zwrotny
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Łowiczu
ul. Przemysłowa 3,
99-400 Łowicz
www.mleczarnia.lowicz.pl
Adres kontaktowy
ul. Przemysłowa 3,
99-400 Łowicz
Kontakt
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Łowiczu
Informacje dot. stylu życia
Produkt odpowiedni dla osób z nietolerancją laktozy
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Polsce.
Adres internetowy
www.mleczarnia.lowicz.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 254 kJ/61 kcal |
Tłuszcz | 2,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,5 g |
Węglowodany | 5,2 g |
w tym cukry | 5,2 g |
Białko | 4,3 g |
Sól | 0,10 g |