Kuchnia Staropolska Roślinne klopsiki z cebulką i suszonymi pomidorami 500 g
Udostępnij na Facebooku
1 szt - 0,500 kg
Kod kreskowy: 5903895640311
Dodatkowe informacje
Producent
Kuchnia Staropolska
Kuchnia Staropolska
Nowocześnie
Składniki
cebula smażona 21 % (cebula, olej rzepakowy)
Zawartość klopsików: 30 %
sos sojowy (nasiona soi, woda, mąka pszenna, sól)
mąka pszenna
chili
metyloceluloza
marchew
koncentrat pomidorowy
ryż
skrobia modyfikowana kukurydziana
ząbki czosnku
ekstrakty przypraw
sól
warzywa suszone (pasternak, marchew, cebula, pietruszka nać)
błonnik sojowy
pietruszka nać
tymianek
glukoza
pomidor suszony 0,4 %
przyprawy (zawierają seler)
woda
teksturat białka pszennego 5 % (białko pszenne, mąka pszenna)
olej rzepakowy
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać: gorczycę, dwutlenek siarki i siarczyny.
Marka
Kuchnia Staropolska
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Klopsiki na bazie białka pszennego w sosie z cebulą i suszonymi pomidorami. Produkt sterylizowany.
Cechy
bez dodatku substancji konserwujących
źródło błonnika pokarmowego
źródło białka
odpowiedni dla wegan
O marce
Kuchnia Staropolska
Nowocześnie
Zalecenia dla alergików
Pszenica - Zawiera
Dwutlenek siarki / siarczyny - Może zawierać
Soja - Zawiera
Gorczyca - Może zawierać
Seler - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 86
Szerokość - 86
Wysokość - 118
Rodzaj opakowania
Typ - Słoik
Adres producenta
Wyprodukowano dla:
GRAAL S.A.,
ul. Zachodnia 22,
84-200 Wejherowo
Adres zwrotny
GRAAL S.A.,
ul. Zachodnia 22,
84-200 Wejherowo
Kontakt
GRAAL S.A.
Adres kontaktowy
ul. Zachodnia 22,
84-200 Wejherowo
Oświadczenia żywieniowe
źródło białka
źródło błonnika pokarmowego
Informacje dot. stylu życia
Produkt odpowiedni dla wegan
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 503 kJ/121 kcal |
Tłuszcz, w tym | 5,9 g |
kwasy tłuszczowe nasycone | 0,7 g |
Węglowodany, w tym | 8,7 g |
cukry | 4,3 g |
Błonnik | 4,4 g |
Białko | 6,0 g |
Sól | 1,0 g |