Kuchnia Staropolska Roślinne klopsiki z cebulką i suszonymi pomidorami 500 g
Udostępnij na Facebooku
1 szt - 0,500 kg
Kod kreskowy: 5903895640311
Dodatkowe informacje
Producent
Kuchnia Staropolska
Kuchnia Staropolska
Nowocześnie
Składniki
cebula smażona 21 % (cebula, olej rzepakowy)
sos sojowy (nasiona soi, woda, mąka pszenna, sól)
metyloceluloza
mąka pszenna
pomidor suszony 0,4 %
chili
marchew
glukoza
ryż
skrobia modyfikowana kukurydziana
ekstrakty przypraw
ząbki czosnku
błonnik sojowy
koncentrat pomidorowy
warzywa suszone (pasternak, marchew, cebula, pietruszka nać)
sól
przyprawy (zawierają seler)
Zawartość klopsików: 30 %
tymianek
pietruszka nać
woda
teksturat białka pszennego 5 % (białko pszenne, mąka pszenna)
olej rzepakowy
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać: gorczycę, dwutlenek siarki i siarczyny.
Marka
Kuchnia Staropolska
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Klopsiki na bazie białka pszennego w sosie z cebulą i suszonymi pomidorami. Produkt sterylizowany.
Cechy
bez dodatku substancji konserwujących
źródło błonnika pokarmowego
źródło białka
odpowiedni dla wegan
O marce
Kuchnia Staropolska
Nowocześnie
Zalecenia dla alergików
Soja - Zawiera
Pszenica - Zawiera
Gorczyca - Może zawierać
Dwutlenek siarki / siarczyny - Może zawierać
Seler - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 86
Wysokość - 118
Szerokość - 86
Rodzaj opakowania
Typ - Słoik
Adres producenta
Wyprodukowano dla:
GRAAL S.A.,
ul. Zachodnia 22,
84-200 Wejherowo
Adres zwrotny
GRAAL S.A.,
ul. Zachodnia 22,
84-200 Wejherowo
Kontakt
GRAAL S.A.
Adres kontaktowy
ul. Zachodnia 22,
84-200 Wejherowo
Oświadczenia żywieniowe
źródło błonnika pokarmowego
źródło białka
Informacje dot. stylu życia
Produkt odpowiedni dla wegan
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 503 kJ/121 kcal |
Tłuszcz, w tym | 5,9 g |
kwasy tłuszczowe nasycone | 0,7 g |
Węglowodany, w tym | 8,7 g |
cukry | 4,3 g |
Błonnik | 4,4 g |
Białko | 6,0 g |
Sól | 1,0 g |