1 szt - 0,080 kg
Kod kreskowy: 5900344009934
Dodatkowe informacje
Producent
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać ryby, skorupiaki, gluten i seler.
Składniki
żółtko jaja
mielona gorczyca
6 % smażona cebula [5,1 % cebula, koncentrat pomidorowy, olej rzepakowy, cukier, sól, regulator kwasowość (kwas cytrynowy), pieprz]
ocet spirytusowy
olej rzepakowy
substancje konserwujące (benzoesan sodu, sorbinian potasu)
cukier
12 % grzyby konserwowe (8 % pieczarki, 4 % kurki)
19 % jaja gotowane
aromat (zawiera mleko)
pieprz czarmy
3 % smażona cebula z grzybami [1,7 % cebula, 1 % suszone maślaki, olej rzepakowy, mieszanka przyprawowa (zawiera: soję; barwnik: ryboflawiny), regulator kwasowości (kwas cytrynowy)]
kurkuma
2 % cebula granulowana
regulator kwasowości (kwas mlekowy)
woda
szczypiorek
sól
ekstrakt z papryki
natka pietruszki
Marka
Lisner
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Pasta jajeczna z grzybami.
Zalecenia dla alergików
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Gorczyca - Zawiera
Mleko - Zawiera
Jaja - Zawiera
Skorupiaki - Może zawierać
Ryba - Może zawierać
Soja - Zawiera
Seler - Może zawierać
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 7
Min. temp. °C - 2
Przygotowanie i stosowanie
Po otwarciu - produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia.
Przechowywanie
Należy spożyć do: data podana na boku opakowania. Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 77
Wysokość - 77
Głębokość - 39
Rodzaj opakowania
Typ - Kubek
Adres producenta
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.,
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań,
Polska
Adres zwrotny
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.,
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań,
Polska
Kontakt
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.
Adres kontaktowy
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań,
Polska
Dodatki
Colours - Contains
Flavours - Contains
konserwanty - Contains
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania
Gotowe do spożycia
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g: |
---|---|
Energia | 1804 kJ/ 438 kcal |
Tłuszcz | 44,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 3,5 g |
Węglowodany | 6,2 g |
w tym cukry | 5,3 g |
Białko | 3,7 g |
Sól | 1,5 g |