1 szt - 0,160 kg
Kod kreskowy: 4820088412313
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
regulator kwasowości (kwas cytrynowy, barwniki (karmin, ekstrakt z papryki)
cukier biały
aromat krewetkowy (zawiera: RYBY, SKORUPIAKI, SOJĘ)
substancje konserwujące (E 202, E 211)
solona ikra RYBIA (śledź (Clupea harengus), (B) lub gromadnik (Mallotus villosus) (C) (18 %)
żółtko JAJA w proszku
woda
*litera (B) lub (C) umieszczona obok numeru partii „L" informuje, który kawior został użyty do produkcji produktu
emulgatory (E 1450, E1422)
gotowane, obrane i siekane KREWETKI (Pandalus borealis) (10 %)
stabilizatory (guma tara, guma ksantanowa)
sól kuchenna
olej słonecznikowy rafinowany, dezodoryzowany
odtłuszczone MLEKO w proszku
wzmacniacz smaku E 621
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Pasta kawiorowa. Produkt z kawiorem z ryby oceanicznej i krewetkami. Pasteryzowany.
Pozostałe informacje
Pakowany próżniowo.
Zalecenia dla alergików
Ryba - Zawiera
Soja - Zawiera
Mleko - Zawiera
Skorupiaki - Zawiera
Jaja - Zawiera
Przygotowanie i stosowanie
Produkt do bezpośredniego spożycia.
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 6
Min. temp. °C - -3
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed: data i numer partii na wieczku. Przechowywać w temperaturze od -3 °C do +6 °C. Po otwarciu przechowywać w temperaturze od +1°C do +6°C i spożyć w ciągu 48 godzin (h).
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 86
Głębokość - 86
Wysokość - 59
Rodzaj opakowania
Typ - Słoik
Adres producenta
Aquafrost LTD
ul. 1-E Tsentralna 19
Burłacza Bałka
68000 Czarnomorsk, Ukraina
tel. 0800 60 48 23
www.vodnyj-svit.ua
Adres zwrotny
Nickal Sp. z o.o.,
Marywilská 26,
03-228 Warszawa,
tel: +48 22 612 68 77,
fax: +48 22 612 68 71,
info@nicka.pl,
www.nickal.pl
Kontakt
Nickal Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
Marywilská 26,
03-228 Warszawa
Telefon kontaktowy
+48 22 612 68 77
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania
Gotowe do spożycia
Email kontaktowy
info@nicka.pl,
Adres internetowy
www.nickal.pl
Adres importera
Nickal Sp. z o.o.,
Marywilská 26,
03-228 Warszawa,
tel: +48 22 612 68 77,
fax: +48 22 612 68 71,
info@nicka.pl,
www.nickal.pl
Numer fax
+48 22 612 68 71
Łacińska nazwa ryby
Clupea harengus
Mallotus villosus
Salmo salar