1 szt - 0,160 kg
Kod kreskowy: 4820088412313
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
wzmacniacz smaku E 621
cukier biały
regulator kwasowości (kwas cytrynowy, barwniki (karmin, ekstrakt z papryki)
aromat krewetkowy (zawiera: RYBY, SKORUPIAKI, SOJĘ)
woda
żółtko JAJA w proszku
emulgatory (E 1450, E1422)
substancje konserwujące (E 202, E 211)
gotowane, obrane i siekane KREWETKI (Pandalus borealis) (10 %)
sól kuchenna
*litera (B) lub (C) umieszczona obok numeru partii „L" informuje, który kawior został użyty do produkcji produktu
stabilizatory (guma tara, guma ksantanowa)
solona ikra RYBIA (śledź (Clupea harengus), (B) lub gromadnik (Mallotus villosus) (C) (18 %)
odtłuszczone MLEKO w proszku
olej słonecznikowy rafinowany, dezodoryzowany
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Pasta kawiorowa. Produkt z kawiorem z ryby oceanicznej i krewetkami. Pasteryzowany.
Pozostałe informacje
Pakowany próżniowo.
Zalecenia dla alergików
Soja - Zawiera
Mleko - Zawiera
Ryba - Zawiera
Skorupiaki - Zawiera
Jaja - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 6
Min. temp. °C - -3
Przygotowanie i stosowanie
Produkt do bezpośredniego spożycia.
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed: data i numer partii na wieczku. Przechowywać w temperaturze od -3 °C do +6 °C. Po otwarciu przechowywać w temperaturze od +1°C do +6°C i spożyć w ciągu 48 godzin (h).
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 59
Głębokość - 86
Szerokość - 86
Rodzaj opakowania
Typ - Słoik
Adres producenta
Aquafrost LTD
ul. 1-E Tsentralna 19
Burłacza Bałka
68000 Czarnomorsk, Ukraina
tel. 0800 60 48 23
www.vodnyj-svit.ua
Adres zwrotny
Nickal Sp. z o.o.,
Marywilská 26,
03-228 Warszawa,
tel: +48 22 612 68 77,
fax: +48 22 612 68 71,
info@nicka.pl,
www.nickal.pl
Adres kontaktowy
Marywilská 26,
03-228 Warszawa
Kontakt
Nickal Sp. z o.o.
Telefon kontaktowy
+48 22 612 68 77
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania
Gotowe do spożycia
Email kontaktowy
info@nicka.pl,
Adres internetowy
www.nickal.pl
Adres importera
Nickal Sp. z o.o.,
Marywilská 26,
03-228 Warszawa,
tel: +48 22 612 68 77,
fax: +48 22 612 68 71,
info@nicka.pl,
www.nickal.pl
Numer fax
+48 22 612 68 71
Łacińska nazwa ryby
Salmo salar
Clupea harengus
Mallotus villosus