1 szt  - 0,080 kg
                            
                            
                                                        
                            Kod kreskowy: 5900344035100                        
Dodatkowe informacje
Producent
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać: ryby, skorupiaki, soję, mleko, gluten, seler i sezam.
Składniki
błonnik
cukier
żółtko jaja
olej rzepakowy
50 % jaja gotowane
0,4 % szczypiorek
sól
gorczyca mielona
ekstrakt z papryki
woda
ocet spirytusowy
substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu)
kurkuma
ekstrakt cebuli
regulator kwasowości (kwas mlekowy)
chrzan tarty
Marka
Lisner
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Pasta jajeczna ze szczypiorkiem.
Cechy
tylko z najlepszych składników
Zalecenia dla alergików
Ryba - Może zawierać
Skorupiaki - Może zawierać
Jaja - Zawiera
Mleko - Może zawierać
Sezam - Może zawierać
Gorczyca - Zawiera
Soja - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Seler - Może zawierać
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 7
Przygotowanie i stosowanie
Po otwarciu - produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia.
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 77
Głębokość - 39
Szerokość - 77
Rodzaj opakowania
Typ - Doniczka
Adres producenta
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań,
Polska
Adres zwrotny
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k., 
ul. Strzeszyńska 38/42, 
60-47 Poznań,
Polska
Kontakt
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.
Adres kontaktowy
ul. Strzeszyńska 38/42, 
60-47 Poznań,
Polska
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania
Gotowe do spożycia
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g: | 
|---|---|
| Energia: | 1676 kJ/ 406 kcal | 
| Tłuszcz | 38,2 g | 
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,8 g | 
| Węglowodany | 6,5 g | 
| w tym cukry | 3,3 g | 
| Białko | 8,2 g | 
| Sól | 1,1 g | 
