Mak niebieski 250 g HELIO

Udostępnij na Facebooku

Ziarenka maku do dekoracji różnych wypieków, po namoczeniu jako dodatek ciasta zwanego Pieguskiem oraz do produkcji masy makowej - nadzienia makowców , makaroników, rogalików i tortów makowych

Mak niebieski   250  g HELIO
  • Mak niebieski   250  g HELIO
Produkt chwilowo niedostępny

1 szt - 0,250 kg

Kod kreskowy: 5905617009031

Dodatkowe informacje
Moje tagi: Dodaj tag

Producent

Kraj pochodzenia głównego składnika

Czechy, Węgry, Francja, Unia Europejska

Opis marketingowy

Ziarenka maku do dekoracji różnych wypieków, po namoczeniu jako dodatek ciasta zwanego Pieguskiem oraz do produkcji masy makowej - nadzienia makowców , makaroników, rogalików i tortów makowych

Składniki

mak niebieski,

Sposób przechowywania

przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Temperatura przechowywania min - max

4 - 18 °C

Nazwa producenta

Helio S.A.

Wartości odżywcze

Wartości odżywcze
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml)0,02 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g)20 g
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g)21 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g)3,2 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g)4,2 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g)5,5 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g)43 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce2164 kJ/100g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce524 kcal/100g
Supermarket internetowy Piotr i Paweł

Supermarket internetowy Piotr i Paweł

Wygodne zakupy online

Supermarket internetowy Piotr i Paweł to miejsce na udane zakupy w Internecie. Jesteśmy już w całej Polsce. Nasz internetowy sklep spożywczy to przyjemność z e-zakupów. W naszej ofercie: Pieczywo, Warzywa i Owoce, Nabiał, Sery, Wędliny i Mięso, Ryby, Mrożonki, Kawy i Herbaty, Przetwory i Przyprawy, Słodycze, Napoje. Piotr i Paweł – Zakupy przez Internet. Życzymy udanych zakupów. Supermarket online - Zapraszamy.