Mak niebieski 250 g HELIO
Udostępnij na FacebookuZiarenka maku do dekoracji różnych wypieków, po namoczeniu jako dodatek ciasta zwanego Pieguskiem oraz do produkcji masy makowej - nadzienia makowców , makaroników, rogalików i tortów makowych
1 szt - 0,250 kg
Kod kreskowy: 5905617009031
Dodatkowe informacje
Producent
Kraj pochodzenia głównego składnika
Czechy, Węgry, Francja, Unia Europejska
Opis marketingowy
Ziarenka maku do dekoracji różnych wypieków, po namoczeniu jako dodatek ciasta zwanego Pieguskiem oraz do produkcji masy makowej - nadzienia makowców , makaroników, rogalików i tortów makowych
Składniki
mak niebieski,
Sposób przechowywania
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Temperatura przechowywania min - max
4 - 18 °C
Nazwa producenta
Helio S.A.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,02 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 20 g |
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 21 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) | 3,2 g |
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g) | 4,2 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) | 5,5 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 43 g |
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce | 2164 kJ/100g |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce | 524 kcal/100g |