Mąka kukurydziana Vita Corn
Udostępnij na FacebookuMąka kukurydziana może być stosowana do wypieku chleba, ciast, makaronów oraz jako zagęstnik do zup i sosów.
1 szt - 0,500 kg
Kod kreskowy: 5902165000046
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Mąka kukurydziana
Opis produktu
Mąkę kukurydzianą można stosować do wypieku chleba , ciast , makaronów oraz jako zagęstnik do zup , sosów , deserów lub według uznania konsumentów.
Informacje dla alergików: pozostały tekst
Produkt może zawierać śladowe ilości glutenu
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Przygotowanie i stosowanie
Kaszkę kukurydzianą spożywać po ugotowaniu samą lub z dodatkiem mleka, dżemu, miodu, kefiru, sosów, z mięsem lub z grzybami.
Adres producenta
Vitacorn Sp. z o.o.
61-413 Poznań
ul. Kołłątaja 24
Zakład Produkcyjny - Łagiewniki
62-272 Łagiewniki Kościelne
Gmina Kiszkowo
Adres zwrotny
Vitacorn Sp. z o.o.
61-413 Poznań
ul. Kołłątaja 24
Zakład Produkcyjny - Łagiewniki
62-272 Łagiewniki Kościelne
Gmina Kiszkowo
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1450 kJ/342 kcal |
Białko | 8,2 g |
Węglowodany | 72,2 g |
w tym cukry | 0,9 g |
Tłuszcz | 1,7 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,45 g |
Błonnik pokarmowy | 2,3 g |
Sól | 0,00 g |