1 szt - 0,500 kg
Kod kreskowy: 8076808060654
Dodatkowe informacje
Producent
Barilla
Co sprawoa, że Barilla jest marką makronów nr 1 we Włoszech*?
Wkładamy pasję w produkcję makaronu od 1877 roku dla zapewnienia Wam makaronu al dente: idealnej inspiracji do tworzenia pysznych dań.
Dowiedz się więcej na www.barilla.com
*Nr 1 we Włoszech pod względem wielkości sprzedaży
Składniki
semolina z pszenicy durum
woda
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać śladowe ilości jajek, jeśli zostało wyprodukowane w fabryce oznaczonej literą (A).
Marka
Barilla
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Makaron Ekstra - Farfalle.
Cechy
Marca N°1 in Italia*
*Nr 1 we Włoszech pod względem wielkości sprzedaży
O marce
Co sprawoa, że Barilla jest marką makronów nr 1 we Włoszech*?
Wkładamy pasję w produkcję makaronu od 1877 roku dla zapewnienia Wam makaronu al dente: idealnej inspiracji do tworzenia pysznych dań.
Dowiedz się więcej na www.barilla.com
*Nr 1 we Włoszech pod względem wielkości sprzedaży
Zalecenia dla alergików
Pszenica - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 173
Głębokość - 79
Szerokość - 130
Rodzaj opakowania
Typ - Karton
Adres producenta
Barilla G. e R. Fratelli - Società per Azioni
Via Mantova 166
Parma
Włochy
Adres zwrotny
Barilla Poland Sp. z o.o.,
ul. Bobrowiecka 8,
00-728 Warszawa
Kontakt
Barilla Poland Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Bobrowiecka 8,
00-728 Warszawa
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć
Opakowanie zawiera około 6 porcji.
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Kraj produkcji został oznaczony literą w nawiasie, zamieszczoną obok daty: (A) Włochy - (F) Włochy - (E) Włochy - (AB) Włochy.
Adres dystrybutora
Barilla Poland Sp. z o.o.,
ul. Bobrowiecka 8,
00-728 Warszawa
Adres importera
Barilla Poland Sp. z o.o.,
ul. Bobrowiecka 8,
00-728 Warszawa
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Średnie wartości odżywcze 100 g | 85 g* | %RI**/85 g |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna kJ | 1521 | 1293 | 15% |
Wartość energetyczna kcal | 359 | 305 | 15% |
Tłuszcz g | 2,0 | 1,7 | 2% |
w tym: kwasy tłuszczowe nasycone g | 0,5 | 0,4 | 2% |
Węglowodany g | 71,2 | 60,5 | 23% |
w tym: cukry g | 3,5 | 3,0 | 3% |
Błonnik g | 3,0 | 2,6 | |
Białko g | 12,5 | 10,6 | 21% |
Sól g | 0,013 | 0,011 | 0% |
*85 g = przykładowy rozmiar porcji. Opakowanie zawiera około 6 porcji. | |||
**RI = Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). |