Goliard Pełne Ziarno Makaron spaghetti 500 g
Udostępnij na FacebookuPszenica durum to wyselekcjonowany gatunek zboża, z którego powstaje semolina - mąka do wyrobu wysokiej jakości makaronów. Makarony otrzymane z semoliny dłużej pozostają jędrne, sprężyste i lekko twarde. Najlepiej podawać al dente.
                            
                            1 szt  - 0,400 kg
                            
                            
                                                        
                            Kod kreskowy: 5900252000399                        
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
semolina - mąka razowa z pszenicy durum
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać jaja i soję.
Marka
Goliard
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Makaron razowy z semoliny z pszenicy durum.
Opis produktu
Pszenica durum to wyselekcjonowany gatunek zboża, z którego powstaje semolina - mąka do wyrobu wysokiej jakości makaronów.
Makarony otrzymane z semoliny dłużej pozostają jędrne, sprężyste i lekko twarde.
Najlepiej podawać al dente.
Zalecenia dla alergików
Jaja - Może zawierać
Pszenica - Zawiera
Soja - Może zawierać
Przechowywanie
Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 317
Szerokość - 84
Głębokość - 27
Rodzaj opakowania
Typ - Torba
Adres producenta
Wyprodukowano przez:
Pasta Zara S.p.A.
Via Castellana 34
31039 Riese Pio X (TV),
Italy
dla:
Goliard Sp. z o.o.
42-290 Łojki,
ul. Długa 6
tel./fax (+48) 34 327 93 79
Adres zwrotny
Goliard Sp. z o.o.
42-290 Łojki,
ul. Długa 6
tel./fax (+48) 34 327 93 79
Dział sprzedaży i obsługi klienta:
tel./fax (+48) 34 327 12 29
www.goliard.pl
Kontakt
Goliard Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
42-290 Łojki,
ul. Długa 6
Telefon kontaktowy
(+48) 34 327 93 79
(+48) 34 327 12 29
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 5 - PP
Adres internetowy
www.goliard.pl
Numer fax
(+48) 34 327 93 79
(+48) 34 327 12 29
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu po ugotowaniu | 
|---|---|
| Wartość energetyczna | 732 kJ/173 kcal | 
| Tłuszcz | 1 g | 
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,2 g | 
| Węglowodany | 33 g | 
| w tym cukry | 0,8 g | 
| Błonnik | 2,9 g | 
| Białko | 6 g | 
| Sól | 0,01 g | 
