Makaron Spaghetti pełnoziarniste BIO
Udostępnij na FacebookuMakaron spaghetti pełnoziarniste BIO. Skład: semolina pełnoziarnista z pszenicy twardej durum bio, woda. Produkt nie zawiera jaj. Produkt rolnictwa ekologicznego. Tradycyjny włoski makaron spaghetti; znakomity al' dente. Produkt oryginalny toskański.
1 szt - 0,500 kg
Kod kreskowy: 8018759000402
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Semolina z pełnoziarnistej pszenicy twardej durum ,
woda
Informacje dla alergików: pozostały tekst
Produkt zawiera : gluten.
Kraj
Kraj pochodzenia - Włochy
Adres producenta
LaSelva , S.Donato
Orbetello (GR)
Toscana
Włochy
Adres zwrotny
Victualia Saluber
Ekologiczne Produkty Żywnościowe
Lidia Tokarowska
Al.Prymasa Tysiąclecia 60/62
01-424 Warszawa
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1450 kJ/343 kcal |
Tłuszcz | 2,1g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,5 g |
Węglowodany | 64,7 g |
w tym cukry | 3,8g |
Białko | 12 g |
Sól | <0,1 g |