1 szt - 0,400 litr
Kod kreskowy: 5904467109229
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
bakterie fermentacji mlekowej
mleko pasteryzowane
odtłuszczone mleko w proszku
Marka
Maluta
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Kefir.
Przygotowanie i stosowanie
Naturalne podniesienie wieczka przez CO2 to efekt obecności żywych kultur bakterii.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 8
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od + 2 °C do +8 °C.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 116
Szerokość - 95
Głębokość - 95
Rodzaj opakowania
Typ - Doniczka
Adres producenta
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska,
82-100 Nowy Dwór Gdański,
ul. Warszawska 41
Tel: 55 247 24 61,
Fax: 55 247 41 14,
www.maluta.pl
Adres zwrotny
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska,
82-100 Nowy Dwór Gdański,
ul. Warszawska 41
Tel: 55 247 24 61,
Fax: 55 247 41 14,
www.maluta.pl
Kontakt
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska
Adres kontaktowy
82-100 Nowy Dwór Gdański,
ul. Warszawska 41
Telefon kontaktowy
55 247 41 14
55 247 24 61
Adres internetowy
www.maluta.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 200 kJ (48 kcal) |
Tłuszcz | 1,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,2 g |
Węglowodany | 5,0 g |
w tym cukry | 4,8 g |
Białko | 3,5 g |
Sól | 0,15 g |