1 szt - 0,096 kg
Kod kreskowy: 5902693184447
Dodatkowe informacje
Producent
Tekst dotyczący alergenów
W zakładzie przetwarza się: gluten, gorczycę, soję, skorupiaki.
Składniki
sos pomidorowy 40 % (woda, koncentrat pomidorowy, cukier, olej rzepakowy, sól, cebula w proszku, mąka pszenna, kwas octowy, przyprawy)
łosoś (Salmo salar) 60 %
Marka
MK
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Łosoś w sosie pomidorowym. Produkt rybny sterylizowany.
Zalecenia dla alergików
Pszenica - Zawiera
Ryba - Zawiera
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed: data oraz numer partii na spodzie puszki. Przechowywać w temperaturze od 0°C do +25°C, wilgotność względna do 75 %. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 0
Maks. temp. °C - 25
Informacje o recyklingu
Całe opakowanie - Nadające się do recyklingu
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 102
Wysokość - 28
Szerokość - 102
Rodzaj opakowania
Typ - Puszka
Adres producenta
Wyprodukowano dla:
KONSHURT M. KASPRZYK SP.K.
42-202 Częstochowa,
ul. Korfantego 26,
tel. 34 373 18 10,
www.konshurt.com.pl
Adres zwrotny
KONSHURT M. KASPRZYK SP.K.
42-202 Częstochowa,
ul. Korfantego 26,
tel. 34 373 18 10,
www.konshurt.com.pl
Adres kontaktowy
42-202 Częstochowa,
ul. Korfantego 26
Kontakt
KONSHURT M. KASPRZYK SP.K.
Kraj
Country of Origin - Łotwa
Telefon kontaktowy
34 373 18 10
Adres internetowy
www.konshurt.com.pl
Łacińska nazwa ryby
Salmo salar
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna: | 765 kJ / 184 kcal |
Tłuszcz: | 12 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 1,7 g |
Węglowodany: | 5,4 g |
w tym cukry: | 5,2 g |
Białko: | 13,5 g |
Sól: | 0,98 g |