1 szt - 0,150 kg
Kod kreskowy: 5900244013888
Dodatkowe informacje
Producent
Morliny
Morliny od 1992 r.
Okolice Ostródy
Dobre mięso i wędliny
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać: soję, mleko i produkty pochodne (w tym laktozę), gorczycę, seler.
Składniki
przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu
aromaty dymu wędzarniczego
sól
kultury bakterii
substancja konserwująca: azotyn sodu
boczek wieprzowy 96 %
stabilizatory: trifosforany
regulator kwasowości: mleczan sodu
Marka
Morliny
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Boczek wieprzowy wędzony.
Cechy
50% więcej boczku*
świeże - szczelnie zapakowane
idealny do smażenia - zawsze kruchy i chrupiący
* niż w standardowym opakowaniu
O marce
Morliny od 1992 r.
Okolice Ostródy
Dobre mięso i wędliny
Pozostałe informacje
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Może zawierać
Soja - Może zawierać
Gorczyca - Może zawierać
Seler - Może zawierać
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 6
Min. temp. °C - 0
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +6°C.
Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 48 godzin.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 14
Szerokość - 124
Wysokość - 247
Rodzaj opakowania
Typ - Tacka
Adres producenta
Animex Kutno Sp. z o.o.,
Oddział K1 w Kutnie
ul. Intermodalna 8,
99-300 Kutno
Adres zwrotny
Animex Kutno Sp. z o.o.,
Oddział K1 w Kutnie
ul. Intermodalna 8,
99-300 Kutno
Kontakt
Animex Kutno Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
Oddział K1 w Kutnie
ul. Intermodalna 8,
99-300 Kutno
Kraj
Country of Origin - Poland
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Produkowane w Polsce
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1380 kJ / 334 kcal |
Tłuszcz | 31 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 12 g |
Węglowodany | 0,7 g |
- w tym cukry | 0 g |
Białko | 13 g |
Sól | 2,0 g |