1 szt - 0,100 kg
Kod kreskowy: 5900567013022
Dodatkowe informacje
Producent
Morliny
Morliny od 1992 r.
Okolice Ostródy
Dobre mięso i wędliny
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać zboża zawierające gluten, mleko (łącznie z laktozą), seler, gorczycę.
Składniki
białko sojowe
stabilizatory (trifosforany, polifosforany)
sól
wzmacniacz smaku (glutaminian monosodowy)
białko wieprzowe kolagenowe
mięso wieprzowe (82 %)
przeciwutleniacz (askorbinian sodu)
glukoza
substancja konserwująca (azotyn sodu)
woda
Marka
Morliny
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Polędwica wieprzowa wędzona, parzona, z dodaną wodą.
Cechy
wędzona na złoto
świeże - szczelnie zapakowane
O marce
Morliny od 1992 r.
Okolice Ostródy
Dobre mięso i wędliny
Pozostałe informacje
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Gorczyca - Może zawierać
Soja - Zawiera
Mleko - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Seler - Może zawierać
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 0
Maks. temp. °C - 6
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +6°C.
Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 24 godzin.
Rodzaj opakowania
Typ - Tacka
Adres producenta
Animex Foods sp. z o.o.,
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa,
Oddział w Morlinach,
Morliny 15,
14-100 Ostróda
Adres zwrotny
Animex Foods sp. z o.o.,
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa
Adres kontaktowy
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa
Kontakt
Animex Foods sp. z o.o.
Wymiary od dostawcy
Głębokość na półce - 15
Szerokość na półce - 125
Wysokość na półce - 190
Waga od dostawcy
Waga brutto - 112
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Wysokość - 190
Szerokość - 125
Głębokość - 15
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Produkowane w Polsce.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 467 kJ / 111 kcal |
Tłuszcz | 3,3 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,1 g |
Węglowodany | 1,3 g |
- w tym cukry | 1,3 g |
Białko | 19 g |
Sól | 2,6 g |