1 szt - 0,200 kg
Kod kreskowy: 5902659899613
Dodatkowe informacje
Producent
Morliny
Morliny od 1992 r.
Okolice Ostródy
Dobre mięso i wędliny
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać soję, mleko (łącznie z laktozą), seler, gorczycę.
Składniki
glukoza
woda
białko wieprzowe kolagenowe
przeciwutleniacz: askorbinan sodu
sól
mięso wieprzowe (90 %)
substancja konserwująca: azotyn sodu
stabilizatory: trifosforany, polifosforany
Marka
Morliny
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Szynka wieprzowa parzona z połączonych kawałków mięsa z dodaną wodą.
Cechy
duża paczka
świeże - szczelnie zapakowane
gotowana około 6 godzin w stale kontrolowanej temperaturze
O marce
Morliny od 1992 r.
Okolice Ostródy
Dobre mięso i wędliny
Pozostałe informacje
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Soja - Może zawierać
Gorczyca - Może zawierać
Mleko - Może zawierać
Seler - Może zawierać
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 6
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciagu 48 godzin
Rodzaj opakowania
Typ - Tacka
Adres producenta
Animex Kutno Sp. z o.o.,
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa,
Oddział K1 w Kutnie,
ul. Intermodalna 8,
99-300 Kutno
Adres zwrotny
Animex Kutno Sp. z o.o.,
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa
Kontakt
Animex Kutno Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa
Wymiary od dostawcy
Wysokość na półce - 30
Szerokość na półce - 125
Głębokość na półce - 188
Waga od dostawcy
Waga brutto - 210
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Wysokość - 30
Szerokość - 125
Głębokość - 188
Kraj
Country of Origin - Poland
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 419 kJ / 99 kcal |
Tłuszcz | 2,0 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,8 g |
Węglowodany | 1,3 g |
- w tym cukry | 1,1 g |
Białko | 19 g |
Sól | 2,2 g |