NaTurek Ser pleśniowy brie naturalny 125 g
Udostępnij na FacebookuTo dla nas przyjemność dzielić się z Wami tym, co najlepsze. NaTurek Brie przygotowujemy z mleka z polskich gospodarstw, położonych do 80 km od Mleczarni Turek. Mleko jest świeże i wysokiej jakości, a NaTurek Brie delikatny i pysznie kremowy! 100% naturalne składniki Ser pleśniowy naturalnie bogaty w białko i wapń
1 szt - 0,125 kg
Kod kreskowy: 5901390122219
Dodatkowe informacje
Producent
NaTurek
NaTurek!
Podziel się przyjemnością!
Składniki
kultury mleczarskie
pleśń gatunku Penicillium candidum i Geotrichum candidum
mleko pasteryzowane
sól
podpuszczka mikrobiologiczna
Marka
NaTurek
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser pleśniowy brie naturalny.
Cechy
mleko z rodzinnych gospodarstw
Opis produktu
To dla nas przyjemność dzielić się z Wami tym, co najlepsze.
NaTurek Brie przygotowujemy z mleka z polskich gospodarstw, położonych do 80 km od Mleczarni Turek. Mleko jest świeże i wysokiej jakości, a NaTurek Brie delikatny i pysznie kremowy!
100% naturalne składniki
Ser pleśniowy naturalnie bogaty w białko i wapń
O marce
NaTurek!
Podziel się przyjemnością!
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 8
Przygotowanie i stosowanie
Wyjmij z lodówki na 30 min przed spożyciem - smakuje najlepiej
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8 °C
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 38
Wysokość - 119
Szerokość - 74
Rodzaj opakowania
Typ - Pudełko
Adres producenta
Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o.
ul. W. Milewskiego 11
62-700 Turek
tel. (63) 289 71 00
Adres zwrotny
Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o.
ul. W. Milewskiego 11
62-700 Turek
tel. (63) 289 71 00
Kontakt
Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. W. Milewskiego 11
62-700 Turek
Oświadczenia żywieniowe
Ser pleśniowy naturalnie bogaty w białko i wapń
Telefon kontaktowy
(63) 289 71 00
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05901390122851
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza na 100 g: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1475 kJ/ 356 kcal |
Tłuszcz | 31 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 22 g |
Węglowodany | 1,3 g |
w tym cukry | <0,5 g |
Białko | 18 g |
Sól | 1,7 g |
Wapń | 460 mg (57% RWS*) |
*RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2000 kcal) |