Owoce liofilizowane Borówka
Udostępnij na FacebookuChrupiące,pyszne,lekkie i pożywne owoce. Soczysty mak świeżej borówki bez konserwantów i barwników
Produkt chwilowo niedostępny
1 szt - 0,015 kg
Kod kreskowy: 5900038003330
Dodatkowe informacje
Producent
Kraj pochodzenia głównego składnika
Polska
Opis marketingowy
Chrupiące,pyszne,lekkie i pożywne owoce. Soczysty mak świeżej borówki bez konserwantów i barwników
Składniki
Liofilizowana borówka
Temperatura przechowywania min - max
5x35 °C
Nazwa producenta
Celiko S.A.
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | |
|---|---|
| Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,02 g |
| Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 4,6 g |
| Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 15 g |
| Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 62 g |
| Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 75 g |
| Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe wielonienasycone) w zadeklarowanej jednostce (g/ml) | 1,3 g |
| Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe jednonienasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,5 g |
| Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,2 g |
| Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 2 g |
| Wartość energetyczna kJ (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 1547 kJ |
| Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 366 kcal |
| g/100g | |
| Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,02 g |
| Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 4,6 g |
| Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 15 g |
| Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 62 g |
| Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 75 g |
| Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe wielonienasycone) w zadeklarowanej jednostce (g/ml) | 1,3 g |
| Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe jednonienasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,5 g |
| Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,2 g |
| Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 2 g |
| Wartość energetyczna kJ (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 1547 kJ |
| Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 366 kcal |
| W porcji 15 g | |
| Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe wielonienasycone) | 0,2 g |
| Zawartość węglowodanów w porcji | 11 g |
| Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 0,7 g |
| Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 1,5 g |
| Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 9,3 g |
| Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 232 kJ |
| Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 0,3 g |
| Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 55 kcal |

