Pasta curry czerwona 125g EKO
Udostępnij na FacebookuPasta curry czerwona w kuchni posłuży nam jako główny składnik do wielu dań kuchni tajskiej.
1 szt
Kod kreskowy: 4005009106070
Dodatkowe informacje
Producent
Kraj pochodzenia głównego składnika
Unia Europejska, Spoza Unii Europejskiej
Opis marketingowy
Pasta curry czerwona w kuchni posłuży nam jako główny składnik do wielu dań kuchni tajskiej.
Składniki
olej słonecznikowy*, 14% papryka czerwona, 9,5% limonka*, sól morska, cebula*, surowy cukier trzcinowy*, sos sojowy* (woda, soja*, pszenica*), 1,5% czerwone chilli*, czosnek*, kolendra*, 1,7% imbir, gałka muszkatołowa*, cynamon*, kardamon*, tamaryndowiec*, galangal*, pieprz*, czarny kminek*, skrobia kukurydziana*, lście limonki Kaffir*, kwas cytrynowy;
*surowce ekologiczne
Sposób przechowywania
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Nazwa producenta
Bio Zentrale
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 12,17 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 4,3 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) | 8,8 g |
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g) | 9,02 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) | 3 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 24 g |
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce | 1177 kJ/100g |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce | 283 kcal/100g |